Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Koncertjáték bohócokkal

Koncertjáték bohócokkal Cseperedő

A Cimborák Bábszínház stúdiótermében a jövő héten, június 15-én és 17-én 12 és 18 órától, 16-án és 18-án 12 órától a Zsongás című koncertjátékot  tekinthetik meg az 5 év fölötti nézők. A kicsikről sem feledkeznek meg, júniusban is műsorra tűzték a Tündérek tenyerén című babaelőadást.

„Öt szereplőnk a bennük lakó igaz bohócot választja iránytűnek, mikor elindul a keresésre. Utazásuk a közös hangzás tiszta öröme felé tart, melyben a zene az egyetlen gyógyír a derű megtapasztalásához, az odatartozás megéléséhez. Így zeng, bong, kong, peng, cseng bennük és körülöttük fokozatosan a mindenség, és az együtt muzsikálás felszabadító örömével válik ez a koncertjáték a zengő bohócok igaz zsongásává”, közölték az alkotók, akik az előadást minden 5 évesnél idősebb i nézőnek ajánlják.

Hirdetés
Hirdetés

Június 22–24. között 17 órától a karon ülő kisbabákat és szüleiket várják a Tündérek tenyerén című babaszínházi előadásra, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. Az előadást meghitt térben játsszák, amelyben jelen rendelkezések betartásával legtöbb 15 szülőt és kisbabát tudnak befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további tájékoztatást a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük