Felhívás!

A nyár első mesetábora

A nyár első mesetábora Cseperedő

Idén is megszervezi az Aranykulcs nappali mesetáborát a Tipe Tupa Egyesület a 6–12 éves királylányok és királyfiak számára. Július 12–16. között a Pimasz kamasz táborba a tinédzsereket várják.

Az Aranykulcs első táborára július 5–9. között kerül sor. A mesetábor hétfőtől péntekig naponta 8–17 óra között működik, és a vakáció tévé, számítógép előtti eltöltése, illetve „a gyerek egyedül tölti a nyarat, nyakában a házkulccsal” típusú helyzetekre kínál alternatívát népmesékkel, kézműves foglalkozásokkal, szabad levegőn, mozgással, próbákkal, kalandokkal teli programokkal, a mesékhez vezető Aranykulccsal. A programot a Tipe Tupa Egyesület vezetője, Szabó Enikő Metamorphoses meseterapeuta dolgozta ki.

Naponta egy népmese élőszavas meghallgatásával kezdődnek a foglalkozások, népdalokkal és népi játékokkal, tánccal, mondókázással folytatódnak, majd különböző technikákkal olyan rajzokat, festményeket, használati tárgyakat, játékokat, bábokat, agyagfigurákat készítenek közösen, melyek megvalósításában a gyermekek örömüket lelik, és a későbbiekben egyedül is bármikor könnyen elkészíthetik őket.

Az Aranykulcs tábort a gyerekek alkotásaiból álló kiállítás és egy közös mesemondás zárja. Az ünnepségre a szülőket is meghívják. A következő, július 19–23. között sorra kerülő táborra itt lehet jelentkezni. Érdeklődni a 0746.800.046-os telefonszámon és a tipetupaassociaton@gmail.com e-mail-címen lehet!

Július 12–16. között a Pimasz kamasz táborban a 12-16 éves tinédzsereket várják a táborvezetők az őket foglalkoztató témákkal, kreatív foglalkozásokkal.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.