Felhívás!

Karneváli hangulatban

Karneváli hangulatban Cseperedő

Kicsik és nagyok színes, hangulatos, illatos, táncos, mókás, játékos, nevettető, vidám jelzőkkel illették azokat a pillanatokat, amiket az elmúlt napokban közösen éltek meg a Helen Doron Angol Nyelviskolában.

A szorgos méhecske jelmezbe bújt pedagógus alaposan előkészítette a tevékenységeket, hogy a kis- és nagy nebulók ezúttal is jól érezzék magukat, és szinte észrevétlenül „barangoljanak London utcáin”, és az ott töltött idő alatt minél többet használják az angol nyelvet. A jó hangulatot tetőzte, hogy ezúttal még több volt a mozgásos tevékenység, no meg elmaradhatatlan volt az ezúttal jól megérdemelt sütemény és meleg tea.

Az amúgy játékos angol foglalkozások megadják a gyerekek számára a lehetőséget, hogy az angol nyelvet anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítsák el. A Helen Doron-módszerrel ugyanilyen könnyedén és vidáman tanulnak meg írni és olvasni. A Helen Doron Nyelviskolában a gyerekek hetente közel egy órán keresztül barátkozhatnak, ismerkedhetnek az angol nyelv hangzóival, kifejezéseivel, sok-sok éneket, mondókát, kiszámolót tanulva, de nem maradnak el a csapatjátékok sem.

Februártól új csoport indult 2 éveseknek, ahová még lehet csatlakozni, illetve február 11-től óvodás és kisiskolás csoportokhoz lehet csatlakozni. Érdeklődni a Helen Doron Nyelviskola székhelyén vagy a 0743.064.264-es telefonszámon lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.