Hirdetés
Hirdetés

Jótékonykodó közösség

Jótékonykodó közösség Cseperedő

Az ajándékba kapott Szeretet ünnepének, a karácsonynak közeledtével a Petőfi Sándor Általános Iskolában első alkalommal karácsonyi vásárt hirdettünk. Úgy gondoltuk: mi is, tanárok és diákok ügyességünket, kreativitásunkat, szorgalmunkat mások szolgálatába állítjuk.

Az osztályközösségekben készített karácsonyi díszeinket, süteményeinket áruba bocsájtjuk, annak árát pedig felajánljuk iskolánk tanulója, Imre Kristóf kezelésére.

Megbolydult a Petőfi, az iskola apraja-nagyja lelkesen dolgozott: sok finom sütemény, gyönyörű kézműves termék (karácsonyi dísz, képeslap) készült. Ezeket az első félév utolsó hetén, december 16-án az ötödikesek, 17-én a hatodikosok, 18-án a hetedik- és nyolcadikosok ötletes vásári asztalokon jelképes összegekért árulták. A fergeteges vásári hangulatban mindannyian: eladók és vásárlók jókedvvel és örömmel vettünk részt, hiszen tudtuk, hogy a finomabbnál finomabb sütemények élvezetén-, a szemet és szívet gyönyörködtető termékek szemlélésén túl egy jó ügyet szolgálunk, támogatunk. Ezúton megköszönjük az iskola dolgozóinak segítségét és a szülők támogató hozzáállását kezdeményezésünkhöz, hiszen így tudtunk mindannyian a nagy Ajándékozónak társaivá válni.

Damó Beáta magyartanár

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük