Felhívás!

Jelmezben angoloztak

Jelmezben angoloztak Cseperedő

A kisiskolások őszi szünetében tartották a Helen Doron Angol Nyelviskolában a halloween-napot. Mára már szinte az egész világon ünneplik a halloweent, így érdemes tájékozódni arról, hogy mit is rejt magában ez az őszi ünnep.

Ezen a „tökös” napon a gyerekek „tök” jól érezték magukat a nyelviskolában. A központ egész nap látogatható volt, óránként váltották a csoportok egymást, ahol az érdeklődök egyrészt megismerkedhettek az angolszász ünneppel, másrészt pedig zajlott az angol tevékenység „tök” jó játékokkal és „tökös” kiegészítőkkel. Szó esett erről az ünnepről, ki-ki elmesélte, hogy mit tud róla, meghallgatták a legendát, majd meggyújtották az ott elkészített papír töklámpásokat.

– Angolnyelv-iskolaként működve fontosnak tartjuk az angol nyelv tanítása mellett az angol kultúra megismertetését, és annak elfogadását. Ezért szoktunk alkalomadtán tematikus napokat is tartani, ami nagy sikernek örvend mind a gyerekek, mind a szülők körében – nyilatkozta lapunknak Papp Gyöngyike, a kézdivásárhelyi Helen Doron-nyelviskola tanára.

A téli szünetig hetente zajlanak majd a tevékenységek a központban. Decemberben szó esik majd a karácsonyi, adventi ünnepkörről is. Január folyamán új kétéves, óvodás és kisiskolás csoportok indulnak. A rendszeres Helen Doron-programmal történő tanulással a gyerekek, fiatalok észrevétlenül sajátítják el az idegen nyelvet, a pedagógus csak angolul beszél hozzájuk, motiválva a gyerekeket is a nyelv használatára. Várják mindazokat, akik ennek a nagy csapatnak a részesei szeretnének lenni!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.