Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp – Bak csillagjegy

Mikor közeledtek az ünnepek, csak arra gondoltam, milyen jó, hogy végre engem ünnepelnek. Az oviban is, amikor a december szóba jött, mindig büszke voltam arra, hogy engem is az ajándékok hónapjában pottyantott le a gólya. Kaptam ezért hideget-meleget a csoporttársaimtól, hiszen mindig azzal bosszantottak, hogy engem a varjú hozott, nem más, hiszen a vándormadarak télen nincsenek a környékünkön. Ezért is büszke voltam magamra, hiszen különleges az egész lényem.

Szeretem a különlegességeket, félő, hogy mindenbe bele tudom adni szívem-lelkem, mert alapjáraton mindentudó vagyok, csak hamar megunom a monotonitást, ezért mindent csak érintőlegesen élek át. Ez elég is nekem, mert képes vagyok darabjaira szedni a valótlan problémákat is. Velem csak kerülgetve lehet jó vagy rossz hírt közölni, mert a kijelentő mondatokat rosszul élem meg. Túl kifinomult az érzéki oldalam. Minden ünnep egy érzelemkavalkád az életemben, csak győzzem magam ünnepelni.
Nem tétovázok, mikor teendőim vannak. Végzem a dolgom, s punktum. Így, mikor ünneplőbe öltözöm se várható el tőlem, hogy ezt-azt továbbtegyek. Tegye más! Én ünnepelek. Bízom abban, hogy mindig és mindenkor a legjobbat tudom kihozni magamból. Ezért sokszor órákig tudok beszélni egy-egy projektemről. Ösztönösen nem tudok szeretni sem, gyűlölni sem. Szeretem, ha erős vagy és határozott, mert nekem ez a gyengém, így tőled várom, hogy megerősíts, de azt is, hogy hagyj magamra, ha nem reagálom le. Ilyenkor szoktam megválogatni a szavaimat, hogy ne hurrikánként törjek rád, hanem szép kifinomult beszédemmel végigégessem a torkodat. A hatása is felejthetetlen lesz, mert azt gondolom, mindenki tudja, hogy a becsomagolt igazság jobban fáj, mint a nyers valóság.
De hagyjuk is, hiszen ünnep van az égen, amikor egy Bak-szülött földre száll egy igazi angyal képében, kit mindenki szeret, imád és dicsőít. Így régi szokás szerint, az ajándékot fogadd el úgy, ahogy van! Ne változtasd, ne kritizáld, csak őrizd, vigyázd és szeresd! Ne csak ünnepekkor, mindig.

Csákány Zsuzsanna

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük