Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Három diákunkat díjazták

Három diákunkat díjazták Cseperedő

A Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaverseny III–VIII. osztályosoknak szól, akik négy levelezős forduló megoldása után juthatnak el a Szegeden megszervezett döntőre.

Az idei tanévben közel 600 magyarországi és külhoni diák indult a versenyen, akik közül a döntőre 155 diákot hívtak meg. Kovászna megyét idén Bán Krisztián, Jakab Nóra IV. osztályos és Kaján Botond VII. osztályos tanulók képviselték a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Gimnáziumból, valamint Bereczki Balázs VI. osztályos, Mihály Hanna Andrea VII. osztályos, Bereczki Anna és Filip Dorka VIII. osztályos tanulók a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceumból.

A díjátadó ünnepséget április 26-án tartottak Szegeden, a Bonifert Domonkos Általános Iskolában, melyre teljesítményük alapján évfolyamonként 5–9 diákot hívtak meg a szervezők, köztük megyénkből is 3 tanulót. Mindhárman kitűnő eredményt értek el. Bán Krisztián (felkészítő tanítónő: Füleki Katalin) és Bereczki Anna (felk. tanár: Varga Csilla) első helyen végzett, míg Bereczki Balázs (felk. tanár: Mester Gizella) az ötödiken. A szervezők az első helyezett és a kiemelt első helyezett diákok felkészítőit is meghívták és jutalmazták. A díjazottak oklevelet, serleget és értékes könyvjutalmat kaptak. A sepsiszentgyörgyi meghívottak nem vettek részt az ünnepségen, mivel egy újabb matematikaversenyre készültek. Sok szeretettel gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Füleki Katalin

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. május 3., 11:42
    ÉRTÉKELÉS: -3

    iSMERJUK AZ ILYEN DIJAK HATTERET….kET GYEREK TANUL AZ OSZTALYBAN, A TOBBI ISSZA A LEVET A MAGASFOKU MATEKNEK, VAGYIS SEMMIT NEM ERT, MERT UGYEBAR ARRA A KETTORE KELL KONCENTRALNI MAGAS SZINTEN.