Felhívás!

Halak horoszkóp, kicsit másként

„Ahogy a szél a folyót átöleli szelíden…”, úgy ölellek benneteket, kedves rajongóim! Tudom, nem hallottatok felőlem, most jelentkezem, mert eljött az én időm is. „Nekem most kell eldöntenem…”, mert ha nem, egész életemben szembe úszok az árral.

„Lehet kék az ég, és zöld a fű”, ha rossz kedvem van, engem semmi nem érdekel, úgy hogy „színezd újra az életed, ha megfakulna”, és „hozd el azt a napot, amikor itt maradok”, mert érdemes megállni, és elgondolkodni, hogyan tovább. Ellenkező esetben „nincs középút, nézzél szét, felszedték az út közepét”, és semmi nem állít meg, hogy elkövessem életem legnagyobb baklövését, a semmittevést, mire hajlamos vagyok, ha nincs ki motiváljon. Nos, „Állj, állj, állj, vagy lövök! A csatát én nyertem!”, én kell hogy nyerjem a szópárbajt, hiszen híres vagyok a példabeszédeimről, pláne, ha összeszedem magam, mert tudod, a jó munkához idő kell, és nálam a „nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás” sokszor csúszik, a szórakozás felé, hiszen „most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld”, mert nincs két életed! „Ha két életem volna, az egyiket oda adnám neked!”, de így csak annyit mondhatok nektek: „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni”, mert, „egyszer nélkülünk megy a vonat tovább”.

Tudod, nekem állandóan segítségre van szükségem. Elemem a víz, mert segít gördülékenyen úszni az árral. Létem egész lényege a szeretet. „Szeressük egymást gyerekek, hisz minden percért kár!” Végül, „búcsúzom, az én időm lejárt”, maradjatok örökre „felnőtt gyermekek”, kiknek „nehéz a boldogságtól búcsút venni”, és akik tudják, hogy „az élet egy szép ajándék”, és minden napjukat úgy élik, mintha az lenne az utolsó. Búcsúzok tőletek, „elmegyek, elmegyek, milyen úton indulok, még nem tudom”, de te barátom, szerettem, rokonom, mutasd az irányt! Addig is, arra menjetek, merre a szeretet tart, a boldogság felé! Addig, míg odaértek, segítsetek nekem is, hiszen nélkülem nem teljes az életetek, mert én vagyok az örök álmodozó „királylány”, kinek „felhőre festet kép volt minden” álma.

Csákány Zsuzsanna

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások