Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ezüstérem a profik között

Ezüstérem a profik között Cseperedő

Május 22–26. között a horvátországi Porecben zajlott a Dance Star táncvilágbajnokság, ahol mintegy 7000 versenyző mérte össze tudását különböző kategóriákban. A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club Z Dance táncszakosztálya is rendkívüli sikereket értek el, három érmet szereztek a táncosai.

A rangos versenyen húsz ország képviseletében 2020 csapat tette próbára magát, Romániából 135 együttes vett részt, amelyek összesen 36 érmet szereztek. A háromszékiek tizenöt versenyzővel és hat produkcióval – Su-Shi, Red Sparow, Golden Vision, Happier, Jackson 7, Lucky 7 – léptek színpadra az A és a B ligában. Vass-Vitus Kinga és Sándor Lilla táncoktatók tanítványai kiváló teljesítményt nyújtottak, a profik között a Lucky 7 formáció 97 pontot érdemelt ki, így ezüstéremnek örülhettek a lányok.

„Nagyon boldogak vagyunk, táncosaink óriásit alakítottak. Az A ligában, a legerősebb moderntánc kategóriában felállhattunk a dobogó második fokára, mindössze 2 ponttal lemaradva a győztestől. Számtalan gratulációt kaptunk ezért a produkcióért, azóta is folyamatosan érkeznek az elismerések a közösségi hálón. Utánpótláscsapataink, a Jackson 7 és a Sushi először vett részt világbajnokságon, és méltón helytálltak a rangos megmérettetésen. Külön gratuláció illeti az egyéniben versenyző táncosunkat, Stinghe Szófiát, aki 27 táncos közül lett a negyedik, 93 ponttal jutalmazták. Büszkék vagyunk Policsek Orsolya előadására és a Happier produkcióra, ugyanis 80 pont felett teljesítettek, és negyedikek lettek. Köszönjük a támogatóknak, illetve a szülőknek a bizalmat, a kitartást, hogy mindent beleadtak, és egy közös cél érdekében együtt tudtunk működni” – újságolta boldogan Vass-Vitus Kinga.

Hirdetés
Hirdetés

Eredmények: A liga, Urban Dance: Lucky 7 – Cojocaru Kriszta Adrienn, Brandabura Ingrid, Stinghe Szófia, Simon Johanna, Policsek Orsolya, Pataki Adrienn, Policsek Hanna (formáció kategória, 13–16 éves korosztály, Urban) ezüstérem; B-liga: Su-Shi – Andreea Carlan, Székely Adrienn (duó, 4–6 év, MTV Commercial) aranyérem, Red Sparow – Policsek Orsolya (egyes, 10–12 év, MTV Commercial) bronzérem, Jackson 7 – Bába Dorka, Balogh Orsolya, Bicsok Barbara, Székely Anett, Krizbai Zsanett, Krizbai Adrienn és Policsek Orsolya (formáció, 10–12 év, MTV Commercial) 5. hely, Golden Vision – Stinghe Szófia (egyes, 13–16 év, MTV Commercial) 4. hely, Happier – Cojocaru Kriszta Adrienn, Simon Johanna (duó, 13–16 év, MTV Commercial) 4. hely.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük