Evangelizációs hét

Evangelizációs hét Cseperedő

Augusztus 12–18. között a megyeszékhelyi Krisztus király római katolikus-plébánián szerveznek vakációs közösségi programot az óvodások és kisdiákok számára.

Az evangelizációs héten, a reggeli misék utána a templomkertben zajlanak a csoportfoglalkozások pedagógusok vezetésével, önkéntesek, fiatal segítők felügyelete mellett. Pénteken rövid előadáson mutatják be a szülőknek a tanultakat, szombaton kirándulás szerepel a programban. Az egyhetes rendezvény vasárnap szentmisével zárul. Az elmúlt években a környék egyik legnépszerűbb egyházi gyerekprogramjává vált rendezvényre már a kiscsoportot befejezett gyerekeket is várják egészen az ősszel hatodik osztályt kezdő diákokig. A foglalkozásokat hétfőtől péntekig 10–16 óra között szervezik.

A belvárosi Szent József-plébánia augusztus 19–24. időszakban 10–13 óra között várja az óvodásokat és kisiskolásokat a foglalkozásokra. Szintén augusztus 19–23. időszakban szervezik a közösségi gyerektevékenységeket a szemerjai református egyházközségbe is „Gyere utánam…, légy példa a beszédben, a magaviseletben, a szeretetben, a hitben, a tisztaságban” jelmondattal. A játékos programot a Keresztyén Oktatásért és Erkölcsi Nevelésért (KOEN) Alapítvány kárpátaljai magyar csoportja állította össze.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.