Felhívás!

Eredeti elképzelés

Eredeti elképzelés Cseperedő

Kézdivásárhelyen – és valószínű, hogy a megyében is – egyedinek számít az a ház, amit a New Fashion és a Zarah Moden készruhagyárak működtetnek. A Zarah Kids nevet viselő magánintézményben az alkalmazottak gyerekei számára szerveznek különböző tevékenységeket.

A Molnár Józsiás utcában található, kimondottan gyerekek számára berendezett emeletes házban számos tevékenység zajlik már múlt év óta. A két készruhagyár ezzel is pluszt nyújt azok számára, akik náluk dolgoznak, és eléggé nagy az érdeklődés.
Sárkány Hanna, a két gyár szóvivője érdeklődésünkre elmondta: száznál is több gyerek jár a házba, akiknek igyekeznek minél színesebb és hasznos programot összeállítani. A házat látogatók nem kell fizessenek, a tevékenységek ingyenesek.
A mesefoglalkoztatást Csavar Katalin tartja, a tornaóra pedig Csiszár Katalin segítségével zajlik. Pakó Alpár néptáncot oktat, Füleki Katalin pedig a román nyelv tanulásában segít a gyerekeknek, akik Pászka Éva révén a főzőcskézés tudományába is bepillanthatnak, hiszen a háznak teljes értékű konyhája van. Herbszt Eszter játékos mondókákkal szórakoztatja a kicsiket, akik kézimunkázni is tanulnak. Van kihelyezett tevékenység is, ami a műjégpályán zajlik, Kolarevic Petra és Bandi Kinga korcsolyázni tanítja a gyerkőcöket.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.