Felhívás!

Előadás a barátságról

Előadás a barátságról Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház ma 18, és szombaton 11 órától szabad előadásként játssza a Bálna Béla című tengeri történetet a Cimborák Bábszínház stúdiótermében.

Az elmúlt évad végén bemutatott Bálna Béla egy történet a barátságról, a felelősségvállalásról és az egymásra figyelésről. A tengeren egy hajó, melynek kéttagú – egy kutya és egy macska – a legénysége, mindennapjait megkeseríti egy behemót bálna, amely hatalmas testével szinte menetrendszerűen felborítja a törékeny hajót, ezáltal borsot törve és károkat okozva a két tengerjáró jóbarátnak. Aztán egy nap, miközben a kikötőben pihen a hajó és legénysége, potyautasként színre lép egy kisegér, aki a problémákról értesülve úgy dönt, hogy „szembeszáll” a hatalmas bálnával. Kideríti a konfliktus okát, és sikeresen megoldja a helyzetet. Most már nem két jó barát szeli együtt a tengereket, hanem kiegészülve a bálnával és a kis­egérrel, négyen vágnak neki az új kalandoknak. Az alkotók az előadást a 4 év fölötti gyermekeknek ajánlják.
Az előadásra a jegyek előfoglalását a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várják. Belépőt váltani az előadások előtt fél órával lehet a helyszínen, egy jegy ára: 7 lej.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.