Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ecc-pecc, kimehetsz! – Mire számíthatsz egy Mérleg gyermeknél?

Mikor óvodás voltam, mindig az enyém kellett legyen a legszebb játék, mert ha nem, hát véget ért a csend, mert nagy csetepatét rendeztem. A barátaimat mindig megvédtem, de soha nem bocsátottam meg azt, aki ellenem fordult, vagy elárult. Felnőttként is így élek. Keresem az egyensúlyt, de sokszor eldobom a sulykot, mert nem szeretem húzni az időt. Seperc alatt akarok mindent elvégezni. Persze a forgatókönyvet is én írom, de lehet, hogy te nem is tudsz róla, azt hiszed, te vagy a játékvezető, holott az irányítás mindig a kezemben van.

Hirdetés
Hirdetés

Gyerekként ha megtanítasz szeretni, boldog, kiegyensúlyozott felnőtt leszek. Ellenkező esetben hajlamos vagyok kiborulni minden egyes alkalommal, mikor nehézségekbe ütközök. Mágikus gondolkodással rendelkezem, még felnőtt korban is. Ezért a napi teendőimet rendszereznem kell, hogy megvalósítsam önmagam. Nekem fontos, hogy a fogas, amin a jelem van, mindig szabad legyen az óvodában, a pad, amiben ülni szoktam, mindig tiszta legyen és üres, mikor ott vagyok, az autóm és a házam engem tükrözzön, ha te belépsz a küszöbén, lásd, az az enyém!

Egy biztos, soha nem adom fel! Én vagyok az a gyerek, aki elvarázsol szépségével, lenyűgöz okosságával. Nem szeretem a megszokott dolgokat, csak azt, ami hasznos, a többit minek kell megszokni? És igen, ecc-pecc, kimehetsz, ha nem szeretsz velem tartani, de holnapután bejöhetsz, de csak akkor, ha toleráns tudsz lenni és lojális, mert nekem olyan partnerek kellenek. És igen tudom, hogy okostojás vagyok, de attól még elmondhatom a véleményem, ha számít, ha nem. Az igazság mindig ott lebeg előttem, csak nem mindegy, mikor csapok le rá. Szerintem relatív minden, csak a kézzelfogható dolgok reálisak, a többi, az csak olyan ecc-pecc, kimehetsz, holnapután bejöhetsz!

Csákány Zsuzsanna

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük