Felhívás!

Csodasarkot nyertek a Józsiás-iskolások

Csodasarkot nyertek a Józsiás-iskolások Cseperedő

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Miénk a város! elnevezésű versenyt ebben a tanévben Felsőháromszékről Szabó Csongor nyerte, aki a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskola negyedik osztályos tanulója.

Ujjongással és örömmel fogadták a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskola II. A és IV. A osztályos kisdiákjai a csíkszeredai konzulátus munkatársait, akik ajándékkal érkeztek hozzájuk, miután egyik társuk, Szabó Csongor sikerrel pályázott és nyert a Miénk a város! című megmérettetésen.

A csodasarok csomagja több fejlesztőjátékot, társasjátékot és érdekes könyveket is tartalmaz. A második osztály tanulói alkalmi műsorral készültek, amelyben verssel és énekkel köszönték meg az ajándékokat.

– Októberben fogtunk neki a versenynek, és minden nap kaptunk feladatot, majdnem két hónapon keresztül. Sokféle kérdés volt, amire számítógépen lehetett válaszolni, de volt, hogy írni, gyurmázni, festeni vagy rajzolni kellett. Nagyon tetszett ez a verseny – mondja ragyogó szemmel Csongor, aki olyan hűségesen végezte a feladatokat, hogy teljességben sikerült bevennie a várost.

A tanító nénim és anyukám biztatására egy nap se felejtettem el feltölteni a napi feladatokat, és a hétvégén dolgoztam a heti feladaton – mesélte.

Szabó Katalin

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.