Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Bemutattak 25 tervet

Bemutattak 25 tervet Cseperedő

Innováció–kreáció-opció címmel szervezett tudományos szimpóziumot a sepsiszentgyörgyi Csipike Napközi Otthon partnerségben a Kovászna Megyei Tanfelügyelőséggel az óvodapedagógusok számára.

Hirdetés
Hirdetés

A november 19-én lezajlott találkozón a résztvevők olyan választott oktatási-nevelési módszereket, terveket mutattak be, melyeket sikeresen alkalmaztak a csoportjaikban, és amelyeknek pedagógiai, didaktikai felépítése igazodott az aktuális Koragyermekkori Nevelés Curriculumának előírásaihoz, illetve tartalmában újszerű, korszerű és a társadalmi változásokhoz, illetve óvodáskorú gyermek életkori sajátosságaihoz igazított.

A bemutatott előadások témája igen változatos volt, a zenei, egészségügyi nevelésen, az alapvető mozgáskészségek kialakításán, a meséken, az érzelmi intelligencia fejlesztésén, a keresztény értékeken alapuló nevelésen, a Lego-módszeren át a jogáig és a sakkig. A tudományos előadásokat gyakorlati bemutatók , műhelyfoglalkozások követték. A rendezvény záróakkordjaként Szőcs Imola, a magyar tagozatos óvónők szaktanfelügyelője értékelte a bemutatott pályamunkákat, és minden résztvevőnek oklevelet adott át. Nagy Erzsébet, a házigazda óvoda igazgatónője köszönetet mondott a résztvevőknek, kolleganőinek a szervezésben nyújtott segítségért és a támogatóknak (Julis Meinl, Brucom Lont, Bertis, Van Trio cégeknek).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük