Felhívás!

Bemutató a Cimboráknál

Bemutató a Cimboráknál Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínházban ma (január 15-én, pénteken ) 18 órától és holnap 11 órától megtekinthető a Zsongás című koncert-játék bohócokkal. Az előadást az alkotók minden 5 év fölötti nézőnek ajánlják.

Merre van a forrás, mi kivezet a szürkeségből, mi lemossa arcunkról a felhőt, mi átkarolja vállunkat és felfényesíti lelkünket? Az öt szereplő a bennük lakó igaz bohócot választja iránytűnek, mikor elindul a keresésre. Utazásuk a közös hangzás tiszta öröme felé tart, melyben a zene az egyetlen gyógyír a derű megtapasztalásához, az odatartozás megéléséhez. Így zeng, bong, kong, peng, cseng bennük és körülöttük fokozatosan a mindenség, és az együtt muzsikálás felszabadító örömével válik ez a koncert-játék a zengő bohócok igaz zsongásává, írják az alkotók. A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további információkat a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

A bábszínház minden néző számára biztosít kézfertőtlenítőt és szájmaszkot.

A nézőket a járványügyi előírások betartására kérik. Felhívják a figyelmet, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma rendkívül korlátozott!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.