Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Barátság határok nélkül

Barátság határok nélkül Cseperedő

Testvéróvodai megállapodást írtak alá október utolsó hétvégéjén, Szentesen a Szentesi Felsőpárti Óvoda Damjanich János utcai Tagóvoda és a sepsiszentgyörgyi Árvácska Napköziotthon.

Hirdetés
Hirdetés

A testvéróvodai kapcsolat lehetőséget ad az intézmények közötti szakmai kapcsolatra, egymás hagyományainak a megismerésére, közös programok szervezésére és egymás munkájába való betekintésre.

– Bizakodva nézünk a jövőbe, hogy ez a kapcsolat lehetőséget teremt arra, hogy határon túl élő magyar emberek szokásait, hagyományait, kultúráját, pedagógiai elgondolásait megismerhessük, s ők is betekintést nyerhessenek a mi életünkbe. Szeretnénk, ha a két intézmény közötti együttműködés mindkét óvoda számára gyümölcsöző lenne, céljainknak, elképzeléseinknek megfelelően közös programokat szervezhetnénk, fogalmazta meg ünnepi beszédében Ágostonné Szabó Tünde a Damjanich utcai óvoda vezetője.

Végezetül Albert Andrea és Lőrinczi Daria Réka, az Árvácska Napköziotthon képviselői, valamint Ágostonné Szabó Tünde, a Szentesi Tagóvoda vezetője kézjegyükkel látták el a dokumentumot.

Bízunk abban, hogy a két intézmény közötti testvérkapcsolat hosszú időre köttetett, lehetőséget adva építő jellegű programok szervezésére, ugyanakkor reméljük, hogy hamarosan viszonozhatjuk a szívélyes fogadtatást.

Köszönjük a sepsiszentgyörgyi önkormányzat támogatását, hogy egy ilyen élménydús szakmai tapasztalaton vehettünk részt.

Ferencz Mária Gyöngyvér

 

Ügyes kezek

A sepsiszentgyörgyi Tanulók Palotájának Ügyes Kezek nevű csoportja szeretettel vár minden olyan 6–18 év közötti iskolást, aki szereti kreatívan tölteni a szabadidejét. Tanulhatsz grafikát, dizájnt, divattervezést és dekoratív-művészetet. Fejlesztheted a kézügyességedet, a személyiségedet, de akár a művészeti egyetem felvételijére is felkészülhetsz. Érdekes dolgokat tanulhatsz, de a legjobb része az, hogy egymástól is okulhattok, mindezt szórakozva, baráti légkörben. A foglalkozás ingyenes. Ha úgy gondolod, hogy ez neked való hobby, kikapcsolódás, akkor itt a helyed, de siess, mert a helyek száma korlátozott! Légy te is tagja a kreatív csoportunknak! Várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. További információkért hívd Szabó Bernadettet a következő telefonszámon: 0751.857.757.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük