Felhívás!

Augusztusban megismétlik

Augusztusban megismétlik Cseperedő

Rendhagyóan alakultak az idei színes, kreatív napok a Helen Doron Angol Nyelviskolánál, ezúttal a csernátoni Kovács Vendégház látta vendégül az angolul tanuló óvodásokat, kisiskolásokat.

A jól átgondolt program alapján reggeli torna indított minden napot, majd a délelőtti aktív angolozás után a gyerekek heti kétszer Simon Zita lakberendezővel készítettek érdekesnél érdekesebb alkotásokat, de a tánc és a mozgásos játékok is színesítették a programot Bokor Vizi Zsuzsa táncoktató segítségével. A mindennapi házi ebédet követően a gyerekeknek szabadtéri foglalkozásaik voltak. A helyi Haszmann Pál Múzeum látogatása igazi kuriózumnak számított a kicsiknek, de a fagyizás sem maradt el egy nap sem. Augusztusra újabb hasonló élménydús hetet terveznek, ugyanakkor nyári délelőttökre is lehet iratkozni, 9–12 óra között színes, játékos angol tevékenységekre várják az ovis és a kisiskolás korosztályt.

A nyári pihenőt követően, ősszel folytatja tevékenységeit a Helen Doron Angol Nyelviskola, új csoportok indulnak 2 éves korosztályban, 3, 4, 5 éves korcsoportban, illetve 6, 7, 8, 9, 10 éves kisiskolás korosztályban, de várják az 5–8. osztályos tanulókat és azokat is, akik felnőttként szeretnék gyakorolni az angol nyelvet. Augusztus végén, szeptember elején ingyen bemutató órákra kerül sor azok számára, akiket érdekel a Helen Doron-módszer.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.