Felhívás!

Advent a bábszínházban

Advent a bábszínházban Cseperedő

A Cimborák Bábszínház felújított előadással és kézműves foglalkozásokkal várja minden advent vasárnapján az ünnepre hangolódó gyermekeket. „Az ég ölelkezett ím akkor a Földdel…” című betlehemes játékot a 3 év fölöttieknek ajánlják.

 

„Az ég ölelkezett ím akkor a Földdel…” című előadás minden advent vasárnap 16 órakor kezdődik a bábstúdióban, majd a karácsonyi ünnepkörhöz kötődő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek. – Advent második vasárnapján síkbábkészítő műhelymunkát tartunk, melyre gyerekek mellett a szüleiket, nagyszüleiket is várjuk. December 16-án István Ildikó vezetésével karácsonyi énekeket tanulunk, 23-án pedig Benkő Éva karácsonyi meseolvasással kedveskedik a gyermekeknek. Azt szeretnénk, hogy a résztvevők új élményekkel távoznak, s a karácsony szelleméből magukkal vigyenek egy darabkát – mondta Péter Orsolya, a Cimborák Bábszínház vezetője.

„Az ég ölelkezett ím akkor a Földdel…” előadást nem csak vasárnap, hanem hétköznap is játsszák, délelőtt szervezett csoportoknak, délután szabadelőadásban lehetőséget teremtve, hogy a gyerekek a szülőkkel, nagyszülőkkel közösen éljék meg a várakozás időszakát, Jézus születésének misztériumát. A Cimborák Bábszínház december 24-én ingyenes angyalváró előadással kedveskedik a kicsiknek.

Ezt már az új stúdióban szervezik, mert – az eddigi tapasztalatuk szerint – sok gyerekre számítanak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.