Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Kosárlabda

Nincs megállás a női kosárlabda Nemzeti Ligában, a hétközi forduló után szombaton újabb bajnokik várnak a csapatokra. A háromból három győzelmet kipipáló Sepsi–SIC szombaton 15 órától a szebb napokat is megélt Târgovişte-vel méri össze erejét idegenben, a Keleti csoport 4. fordulójában.

A KSE hétfőn mutatkozik be élesben hazai közönsége előtt, 18 órától a Kolozsvári Egyetem csapatát fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a Nyugati csoport 2. fordulójában. A céhes városiak magabiztos sikerrel kezdték a bajnokságot, szerdán Marosvásárhelyen arattak 37 pontos diadalt.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgás, II. liga

A másodosztályú pontvadászat 11. fordulójában hazai pályán játszik az FK Csíkszereda, vasárnap 17 órától a Zsilvásárhelyi Pandurii lesz az ellenfelük. A Suciu Valentin irányította alakulat eddig kilenc pontot gyűjtött és a tabella alsó fertályában tartózkodik.

Labdarúgás, III. liga

A mezőny egyedüli hibátlan alakulatához látogat a Kézdivásárhelyi SE, ma 15 órától az éllovas Bákói Aerostarral mérkőznek a kék-fehérek a pontvadászat 8. körében. Rájárt a rúd az utóbbi időben a KSE-re, a sérülések és eltiltások által megtizedelt együttes a kezdeti öt döntetlent követően zsinórban két 1–0-s vereséget könyvelt el, és a papírforma alapján nem számít esélyesnek a mai kiszálláson sem.

A forduló műsora (15 órától): ma Bákói Aerostar – KSE, Botoşani – Bákói CSM, Ozana Tg. Neamţ – Huşana Huşi; szombaton Ştiinţa Miroslava – Bucovina Rădăuţi, Foksány – Şomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamţ– Foresta Suceava, CSM Paşcani – Galaci Universitatea Dunărea de Jos, Galaci Oţelul – Sportin Lieşti.

Teremlabdarúgás, II. liga

A forduló rangadóját vasárnap Déván játssza a KSE Futsal a helybeli West csapata ellen, a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Mindkét együttes eddig százszázalékos, a dévaiak csak jobb gólarányuknak köszönhetően vezetik a ranglistát. A 2. csoport programja: szombaton 14 órától Gyergyószentmiklósi Inter – Marosvásárhelyi VSK; vasárnap 17 órától Gyergyóremetei Kereszthegy – Korondi Junior, 18 órától Dévai West – KSE Futsal.

Megyei labdarúgás

A 9. fordulóval folytatódik a labdarúgó IV. liga, két mérkőzést szombaton, négyet vasárnap rendeznek, egyet pedig elhalasztottak. A játéknap rangadóját Papolcon vívja a mezőny két hibátlan együttese, az éllovas Sepsi OSK II. és a második helyen álló helybeli tizenegy. A program (kezdési időpont: 15 óra): szombaton Bereck – Gelence, Kovászna – Barót; vasárnap Papolc – Sepsi OSK II., Csernáton – Réty, Árkos – Nagyajta, Bardoc – Illyefalva. A Perkő – Szitabodza találkozót elnapolták. A IV. liga góllövőlistáját Gerota Alin (Gelence) vezeti 10 góllal, megelőzve a 9 találatig jutó Arinean Mihait (Papolc) és a 7 gólos Dascalu Mariust (OSK II.).

Az V. liga 5. fordulójának programja: Dálnok – Nagybacon, Kommandó – Zabola, Uzon – Szotyor, Hidvég – Bölön. Mind a négy találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük