Felhívás!

Ápolóinasok kerestetnek

Ápolóinasok kerestetnek Kovászna megye

A betegápolást elsajátítani kívánó inasokat keres a Kovászna Megyei Vöröskereszt Kézdivásárhelyen. A minőségi otthongondozói szolgáltatást működtető segélyszervezet a képzett ápolókat saját hálózatában foglalkoztatná, vagy segítené elhelyezkedésüket kórházakban, más intézményekben.

A Vöröskereszt a munkaügyi hivatallal együttműködve kínál szakképzési lehetőséget a legalább nyolc osztályos végzettséggel rendelkező regisztrált munkanélkülieknek, akik vállalják a kétéves, 720 órás képzést olyan formában, hogy a tanulás időszakában már fizetést is kapnának. A tanfolyam végeztével egész Európában elismert, a munkaügyi és tanügyminisztérium által láttamozott oklevelet kapnak az ápolók. Jelentkezési korhatár nincs.

Kézdivásárhelyen három, Sepsiszentgyörgyön ugyanennyi, Kovásznán két embernek jelent idén lehetőséget ez a képzés, a segélyszervezet minőségi standardját elismerik és értékelik a szakképzett ápolókat foglalkoztató intézmények, olyannyira, hogy gyakran át is veszik az általuk képzett személyeket saját alkalmazásukba. Mindemellett az öregek felügyeletére, ellátására folyamatosan nő az igény megyénkben éppúgy, mint egész Európában. Az érdeklődők Tógor Andrásy M. Magdolnánál érdeklődhetnek a 0771.775.003-as telefonszámon.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.