Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszékiek is meccselnek

Háromszékiek is meccselnek Sport

Negyedik alkalommal mérik össze erejüket Erdély és Magyarország utánpótláscsapatai a Székely-Magyar Utánpótlás Labdarúgó Tornán a csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves labdarúgópályán. A tegnap kezdődött határokon átívelő labdarúgó-tornán pénteken avatnak győzteseket.

Az egy nemzethez tartozás megélése és megerősítése a torna legfontosabb célkitűzése, emelte ki köszöntőbeszédében Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. Az utánpótlás-torna egyik főszervezőjeként a városvezető minden résztvevőt arra biztatott a megnyitón, ismerjék meg Székelyföld szépségeit és értékeit. A focitorna székelyföldi főszervezője, Tusnádfürdő polgármestere Albert Tibor így fogalmazott: „Mi nem tudunk számotokra mást nyújtani, mint akik vagyunk. Töltődjetek fel Székelyföldön és az Olimpia szellemiségének jegyében folytassátok a küzdelmet akkor is, ha győztök, akkor is, ha kikaptok”.

A résztvevő csapatok: FK Csíkszereda, FC Székelyudvarhely, Marosvásárhelyi MSE 08, Gyergyószentmiklós Jövő FC, Sepsi OSK, Kézdivásárhely SE, Baróti VSK, Medvetó Szováta, Csepel Utánpótlás Sportegyesület, Pestszentimre Sportklub, Újpesti Torna Egylet Labdarúgó Akadémia, Videoton FCF Baráti Kör Egyesület. Korosztályok: 2005–2006, 2007–2008 és 2009–2010.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük