Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három Eb-érem

Három Eb-érem Sport

Június 14–16. között Aradon zajlott a Shito-ryu Európa-bajnokság, amelyen 17 ország képviseletében mintegy 500 sportoló méretkezett meg. A kontinenstornán a kézdivásárhelyi Sporting Budo Karate Klub növendékei is küzdőtérre léptek.

A shito-ryu versenyeken elért eredmények alapján a kézdivásárhelyi klub 14 versenyzőjét választották be a román válogatottba, Farkas Balázs viszont betegség miatt nem tudott részt venni a kontinenstornán. Bartók Csaba és Vajik Csaba tanítványai három érmet szereztek az Eb-n, de mindenki derekasan helyt állt a nemzetközi mezőnyben.

Kumiteben Keresztes Ákos (8–9 év, -27 kg) egészen a döntőig menetelt, végül ezüstérem került a nyakába, míg Tuzson Szilveszter (kadét, -55 kg) és Székely Tas (kadét, -67 kg) bronzérmet érően versenyzett. Pénzes Csiszár Fruzsina, Bán Krisztián és Boros Tamás ötödik, Bartók Réka pedig hetedik helyen végzett.

A két sensei gratulál minden versenyzőnek, és köszöni Kovászna Megye Tanácsának, valamint a Promobilnak, a Bujdosónak, a Brooklynnak és a szülőknek a támogatást.

A céhes városi karatékák július 6–13. között balatoni edzőtáborba utaznak, majd augusztus 15–18. között Ozsdolán táboroznak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük