Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma zárul a középszakasz

Ma zárul a középszakasz Sport

A március 27-én kezdődő rájátszás előtt még egy utolsó abszolválni való feladat vár a címvédő és listavezető Sepsi–SIC-re, amely a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának utolsó fordulójában, ma 19 órától Târgovişte-t látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban.

Bő egy hónap van hátra a néhol erőltetett menetben zajló női kosárlabda-bajnokság 2016–2017-es idényéből, az alapszakaszt követő középszakasz ma újabb rangadóval zárul. A kiválóan menetelő Sepsi–SIC azt a Târgoviştet fogadja, amelytől az alapszakaszban (49-36), illetve a hazai rendezésű Román-kupa elődöntőjében (58-55) az idényben kétszer is vereséget szenvedett. A két vesztes meccset két győzelemmel kárpótolták a mieink, tavaly decemberben az alapszakasz visszavágóján 71-49-re, március elején pedig a középszakasz odavágóján 59-57-re gyűrték le az örök riválist. A ma esti párharc tehát vízválasztó lesz kettejük idei mérlegében, de a bajnoki tabella állásán már mit sem változtat. A Mikes-csapat 52 ponttal magabiztosan vezeti a rangsort a 46 pontos Kolozsvár és a 45 pontos Târgovişte előtt.

Az előző körben mindkét együttes vereséget könyvelhetett el, a Sepsi–SIC fennállása során először kapitulált Kolozsvár ellen (70-57), míg a kupagyőztes a Brassói Olimpiától kapott ki (80-74).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük