Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sízők szezonzárója

Szombaton bonyolították le a Hargita megyei síbajnokság 4., utolsó fordulóját, amely egyben Húsvét-kupa is volt. A síversenyt a Csíkszeredai Síegylet és Bírói Testület, valamint a Hargita Megyei Sí- és Biatlon-szövetség szervezte Hargitafürdőn.

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Ski Team és Tanulók Háza csapata, Bocz Attila edző irányításával kilenc sízőjét – Bíró Maja, Florea Csanád, Molnár Etele, Antal Soma, Molnár Bulcsú, Fehérvári Boglárka, Rápolti Erhard, Barta Martina Máté és Finta Szilárd – nevezte a szezon utolsó versenyére. Műlesiklásban mérték össze tudásukat, az első futam aránylag kedvező időjárási körülmények között zajlott, a másodikra viszont már nagy ködben és havazásban került sor, a díjkiosztást pedig hóviharban tartották meg.

A harmadik helyért sepsiszentgyörgyi csatározás zajlott, végül Rápolti Erhard állhatott fel a dobogó alsó fokára, megelőzve a hibázó Barta Martina Mátét. Finta Szilárd, Bíró Maja és Antal Soma egyaránt a negyedik helyen végzett, Molnár Etele pedig ötödik lett.

– Köszönet Bajkó Levente Attila és Tonsch Szilárd edzőkollégáknak a segítségért, valamint Kerekes Jenőnek, a Tanulók Háza igazgatójának és a szülőknek, akik elkísértek versenyekre. A gyerekek kitartása, kemény munkája is elismerést érdemel. Szinte minden hétvégén versenyeztünk, ez az eredményeken is meglátszik – értékelt Bocz edző, aki szerint egy rövid pihenő után máris elkezdik a felkészülést a következő idényre, gyepsízés, valamint belföldi és ausztriai edzőtáborok szerepelnek a terveik között.

A Sport-All Ski Team köszöni a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal, Kovászna Megye Tanácsa, a Sepsi Rekreatív Rt., a Bike Kuckó, az Elenis, az Orex és a King Wash támogatását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük