Hirmondo

Röviden

Táncolj a gyerekeddel!

Ha minőségi együtttöltött időre vágysz gyerekeddel, miközben különböző táncok alaplépéseit sajátítod el vagy mozognál, csinosodnál, akkor ott a helyed minden kedden 19 órától a Vigadó Művelődési Házban. Az alsókorhatár 4 év. Oktató: Pap Ágnes (tel.: 0740.170.863). A helyek száma korlátozott.

A Vigadó Művelődési Ház havi programja

* November 16-án, csütörtökön 19 órától a nagyteremben, a 36. Vigadó Hangszín keretében Falusi Mariann és Sárik Péter koncertezik Dalolva szép az élet… csak el ne dzsesszük címmel. Jegyár: elővételben 20 lej, a koncert napján 25 lej.

* November 16-én 18 órától a Vigadó Galériában a Prisma Fotóklub alkotóinak képeiből nyílik kiállítás. A belépés díjtalan.

* November 17-én 19 órától a nagyteremben a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter Majmok! című előadása tekinthető meg. Jegyár: 28 lej.

* November 18-án 19 órától a nagyteremben a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház mutatja be Double Bind című darabját. Jegyár: 10/15 lej. A Kincses Réka és Alina Nelega írta és rendezte dráma a Tompa Miklós Társulat és a Liviu Rebreanu Társulat közös előadása. Valójában egy dokumentum színházi előadás, egy magyar–román színész workshop története, személyes élményekből és a közösen átélt munkafolyamatból táplálkozik.

* November 21-én 19 órától a díszteremben a Brazilok (2016) című magyar vígjátékot vetítik. Rendező: Rohonyi Gábor, M. Kiss Csaba. Jegyár: 5 lej.

* November 22-én 18 órától a díszteremben, a 38. Vigadó Hangszín keretében Szőcs Botond zongoraestjére kerül sor. Jegyár: 5 lej.

* November 23-án 18 órától a díszteremben Borcsa János Írói üzenetek nyomában és Szentkatolnai Bálint Gábor Válogatott művek című könyveket mutatják be. A belépés díjtalan.

* November 24-én 17 órától a nagyteremben tartják a Nagy Mózes Elméleti Líceum maturánduszi ünnepségét.

* November 25-én 11 órától a nagyteremben karitatív evangelizációs koncert a Cum Caritate Christi Egyesület szervezésében.

* November 25–16-án 19 órától a nagytermi stúdióban a Városi Színház Karinthy Kávéház című darabja tekinthető meg Kiss László egyéni előadásában. Jegyár: 10/15 lej.

* November 29-én 18 órától a nagyteremben tartják a Bod Péter Tanítóképző maturánduszi ünnepségét.

Hozzászólások