Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupasikerek a táncosoknak

Kupasikerek a táncosoknak Sport

A Román Sporttánc-szövetség (FRDS) az elmúlt hétvégén Bukarestben szervezte meg a Street Dance és Break Dance Román-kupát. A sepsiszentgyörgyi Sport-All Z Dance táncszakosztálya először méretkezett meg ezen a versenyen, a Street Dance kategóriában 10 versenyzőt indított.

Vass-Vitus Kinga szakvezető beszámolója szerint a megyeszékhelyi táncosok derekasan helyt álltak a színvonalas és erős mezőnyben. Eredményeik: első hely: Székely Anett és Kaláka Kriszta (ifjúsági korosztály) – duó dance show kategóriában, Kajcsa Nicole és Dálnoki-Szakács Kriszta (gyerek I. korosztályban) – duó dance show kategóriában. Második hely: Székely Adrienn (gyerek II.) – szóló dance show, Kibédi Renáta és Balázs Szidónia (gyerek II.) – duó dance show. Harmadik hely: József Brigitta (junior) – szóló dance show. Negyedik hely: Daragics Nóra (gyerek I.) – szóló dance show, Kovács Csengelle (gyerek II.) – szóló dance show, Székely Anett (ifjúsági) – battle 1VS1.

Vass-Vitus Kinga szakosztályvezető és Sándor Lilla oktató mellett a veterán versenyzők – Kaláka Kriszta, Székely Anett, Kovács Csengelle, Kibédi Renáta – is részt vállaltak a versenyzők felkészítésében.

„Szeretnénk ezúton is megköszönni a versenyzőink szüleinek a bizalmat és támogatást, nem utolsó sorban pedig Bartók Ildikó varrónőnek az egyesületi ruhák elkészítését” – fűzte hozzá Vass-Vitus Kinga.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük