Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

9 millió eurót remélnek

9 millió eurót remélnek Kovászna megye

Nagy reményeket fűznek a kormány finanszírozási ígéreteihez a Kovászna megyei rendőrség vezetői, Pampu Romanescu Liviu rendőrparancsnok szerint idén annyi pénz fog érkezni, hogy befejezhetik a csendőrlaktanya szomszédságában álló új székhelyük építését, amelynek 2008-ban fogtak neki, és a tervek szerint 2011-ben kellett volna elkészülnie.

Hirdetés
Hirdetés

Jelenleg a munkálatok 80-85%-a van elvégezve – tudtuk meg a megyei rendőrség vezetőinek hétfői sajtótájékoztatóján, melyre hosszú szünet után került sor. Eddig mint­egy 38 millió eurót költöttek az irodákat, garázst és sporttermet magába foglaló komplexumra. A remélt 9 millió euró elegendő lesz ahhoz, hogy a kor követelményeihez igazodó épületbe költözhessenek.

– Ezt a pillanatot már régóta várjuk, ugyanis jelenleg a város több pontján működnek alegységeink. Ha a rendőrség minden alosztálya egy helyen lesz, jobb lesz az együttműködés a részlegek között, ez a hatékonyságunkat is növeli majd – fejtette ki a rendőrparancsnok.
Mindamellett, hogy az új székhely hatalmas (összfelülete 3500 nm), láthatóan nagyobb, mint az eddig rendelkezésükre álló ingatlanok együttvéve, az intézménynek megmarad a régi, Kőrösi Csoma Sándor utcai székhelye is. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások