Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mozgó Délután a Zöld Nap Egyesülettel

Mozgó Délután a Zöld Nap Egyesülettel Kovászna megye

Kizökkenést kínált a hétköznapok egyformaságából a Zöld Nap Egyesület és a helyi önkormányzat sportirodája, amelyek közös szervezésben hirdették meg szerda délutánra az idei első Mozgó Délutánt a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés

A koronavírus-járvány, mint olyan sok rendezvényre, erre is rányomta bélyegét, sokan jelezték, hogy szívesen részt vettek volna, ám mivel a belépéshez szükséges volt zöldigazolvány, 48 órán belül végzett negatív antigén gyorsteszt vagy 72 óránál nem régebbi PCR-teszt, ezt nem tehették meg. A meghirdetett tevékenységek ellenben maradéktalanul megvalósultak, a jelen lévő kicsik és nagyok – totyogótól nyugdíjas korúig –, kikapcsolódhattak, tartalmasabban tölthették el a délutánt, mint otthon tették volna.

A rendezvény célja ezúttal is az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre, ezt a mozgás népszerűsítésén túl kísérő programokkal is igyekeztek elősegíteni. A „csendesebb” gyerektevékenységek közé tartozott a színezés, kézműveskedés újrafelhasznált anyagokkal: például vécépapír-gurigából készült rakéta. Emellett lehetett szaladni, asztaliteniszezni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel, és Hodor Enikő által a kicsik betekintést nyertek az egyensúly-gyermekjóga világába is, ezáltal sokkal színesebb lett a hét közepe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük