Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Képzés nőknek

Női szépségestek címmel interaktív előadássorozatot indít az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Nőszervezete. A nőiesség, önismeret, mindfulness kulcsfogalmakra épülő, kilenc alkalmas képzést február 4. és május 13. között a tartják a sepsiszentgyörgyi Fidelitas Hotelben.

Hirdetés
Hirdetés

A Női szépségestek programsorozat 30 év feletti, sepsiszentgyörgyi nőknek szól, és abban nyújt útmutatást és gyakorlati praktikákat, hogy miként növeljék az önbizalmukat, fejezzék ki nőiességüket, ugyanakkor hogyan maradjanak önazonosak. A résztvevőknek lehetőségük nyílik feltérképezni külső és belső értékeiket, körvonalazódva ezáltal mindaz, ami egyedivé és széppé teszi őket.

Programvezető: Langer Rozália fodrász, szociológus, mentálhigiénés szakember, társelőadók: Faragó Pálma klinikai szakpszichológus, mentálhigiénés szakember, Józsa Csaba meditációoktató, mentálhigiénés szakember, valamint Magyarosi Orsolya gyógytornász.

Az első előadást február 4-én, pénteken 17.30-tól tartják Szépség utáni vágyakozás címmel a sepsiszentgyörgyi Fidelitas Hotelben. A további előadások témái a következők: „Nem vagyok elég szép” – A külsőm, mint veszteség; Külső megjelenés, belső kisugárzás; Kapcsolatban a testemmel „A testem a templomom”; Mindfulness a szépségápolásban; A szépség kifejezése „Szép beszéd, szép nő”; Szépségem forrása.

Az előadásokra jelentkezési sorrendben fogadják a résztvevőket. Regisztrálni az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Nőszervezetének Facebook-oldalán lehet. A helyek száma korlátozott, maximum 50 fő vehet részt a képzésen. Az előadás ingyenes.

Az RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének sajtóirodája

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük