Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zsarolással vádolnak egy sepsiszentgyörgyi iskolaigazgatót

Zsarolással vádolnak egy sepsiszentgyörgyi iskolaigazgatót Kovászna megye

Szerdán a sepsiszentgyörgyi ügyészség elrendelte a bűnügyi eljárás megkezdését az egyik megyeszékhelyi líceum igazgatója, M.I. ellen, zsarolás bűntette miatt.

Hirdetés
Hirdetés

A vádlottat 60 napos bírósági felügyelet alá helyezték, ugyanakkor megtiltották neki, hogy ezen időszak alatt folytassa igazgatói tevékenységét.

A nyomozószervek megállapították, hogy 2020. március 4-én M.I. az irodájába hívatta a sértettet, B.J.C-t, majd igazgatói pozíciójával visszaélve megfenyegette, és arra próbálta rávenni, hogy mondjon le az iskolában betöltött tanári állásáról, amelyet a sértett jogszerűen, versenyvizsga útján nyert el, annak érdekében, hogy az állás szabadon maradjon egy, a vádlott által támogatott személy számára.

A sepsiszentgyörgyi ügyészség folytatja a nyomozást az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. november 28., 16:33
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Végre talán megkerül az ilyen is, ha most csak ő egyedül, a mindennapos lekezelő, megalázó, bosszúálló, emberszámba nem vevő, gyűlölködő, paraszt magatartása miatt talán most kissé megfizethet! Az ilyeneknek nincs keresnivalójuk a tanügyben, a diákok pont az ilyen pedagógusok miatt utálják meg az iskolát, mert kényük-kedvük szerint ezek a feszültséget azokon a diákokon verik le, akikre pikkelnek, mert mondjuk nem a tehetős elitbe tartoznak a szülei sem. Sok tanárt elő tudnának venni emiatt.