Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ébredezik a fesztiválipar: az Untold a fesztivál időpontját, az Electric Castle az első fellépőket jelentette be

Ébredezik a fesztiválipar: az Untold a fesztivál időpontját, az Electric Castle az első fellépőket jelentette be Kultúra

2021. augusztus 5-e és 8-a között tartják meg a hatodik Untold fesztivált – jelentették be csütörtökön a szervezők. Az Electric Castle szintén ma jelentette be az első jövő évi fellépőit.

Hirdetés
Hirdetés

Az Untold szervezői reményüket fejezték ki közleményükben, hogy a fesztivál jövő nyári kiadására már lesz koronavírus elleni oltás.

Említést tettek a kormány támogatási csomagjáról is, amelyet a covidjárvány miatt nehéz helyzetbe került kulturális és kreatív ipar újraindítása érdekében dolgoz ki a kabinet.

Felidézték ugyanakkor, hogy az Untold szervezői még szeptemberben tárgyalásba kezdtek a kormány képviselőivel, hogy leszögezzék azokat a feltételeket, amelyek mellett biztonságos körülmények között meg lehet tartani a fesztivált.

Az bonchidai Electric Castle fesztivál szervezői csütörtök délelőtt tették közzé a jövő évi kiadás első nagy fellépőit. A 2021. július 14-18. időszakra tervezett zenei eseményen színpadra lép a Twenty One Pilots, a Gorillaz és a Deftones is.

Facebook-bejegyzésükben közölték, az egész fesztiválipar megoldásokat keres arra, hogy 2021-ben meg lehessen tartani ezeket az eseményeket, és ezúttal is azon dolgoztak, hogy a lehető legjobb fellépőket hívják meg.

Ugyanakkor megindult a bérletárusítás is, a bizonytalanságra való tekintettel a szervezők egy különleges ajánlattal készültek azoknak, akik elsők között szeretnék bebiztosítani helyüket a fesztiválon. Aki november 30-ig vásárolja meg a bérletet, csupán 100 lejt kell fizetnie előlegként az 599 lejes árból, az összeg fennmaradó részét jövő júniusban kell törleszteni. Amennyiben a fesztivált mégsem lehet megtartani, a vásárlók visszakapják a foglaló értékét.

(Agerpres/Hírmondo)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük