Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A továbbjutás a tét

A továbbjutás a tét Sport

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) hivatalos honlapján közzétette a Román-kupa tizenhatod-döntőjének pontos programját. Eszerint a Sepsi OSK november 28-án, szombaton 11 órától játszhat a Turris-Oltul csapatával.

Hirdetés
Hirdetés

Szokatlan időpontban debütál a Román-kupa aktuális kiírásában a legutóbb ezüstérmes Sepsi OSK, november 28-án, 11 órától mérkőzik majd a Turris-Oltul Turnu Măgurele otthonában. Az időpont egyértelműen a másodosztályú bajnokságban érdekelt házigazdáknak kedvez: a Teleorman megyeiek ugyanis rendszerint ebben az órában játsszák bajnoki mérkőzéseiket.

A Román-kupa 5. fordulóját a tervek szerint négy játéknapon, november 27–30. között bonyolítják le. A sorozat ezen szakaszát a Hermannstadt târgoviştei meccse nyitja, míg a Gloria Buzău – FCSB találkozó zárja. A legjobb 32 közé bejutott FK Csíkszereda a zárónapon, azaz november 30-án, hétfőn 18 órától találkozik az Aradi UTA-val. Gyengébben rangsorolt csapat lévén, a piros-feketék hazai pályán szerepelhetnek.

A sorozat első olyan fordulójának mérkőzéseit, amelybe az élvonalbeli csapatok is bekapcsolódnak, a Telekom Sport és a Look Sport tévécsatornák élőben közvetítik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük