Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kérdőjeles téli sportok

Kérdőjeles téli sportok Sport

Nem építenek korcsolyapályát idén Sepsiszentgyörgy főterén, így elmaradnak a téli programok, de a sípályák működtetése is kétséges. A Sepsi Rekreatív készen áll a szezonra, ám idén ez nem csak az időjárástól függ.

Hirdetés
Hirdetés

Még nem tudni milyen téli sportokat érintő rendelkezések lesznek, hétről hétre változhatnak a szabályok, de az már biztos, hogy nem épül idén korcsolyapálya a város főterén – mondta megkeresésünkre Bodor Lóránd, a működtető Sepsi Rekreatív igazgatója.

Ennek több oka is van, ugyanis jelenleg térrendezés zajlik a központban, amit idejében befejeznek ugyan, de a vészhelyzeti rendelkezések miatt mégsem működhet a nagy tömeget vonzó létesítmény. Ami a Sepsi Aréna szomszédságában található fedett műjégpályát illeti, az igazgató elmondta: mivel az zárt helyiségnek számít, így ott sem lehet majd korizni, de elmaradnak a hoki és műkorcsolya edzések is. A helyzet jelenleg nem túl biztató, de változhat decemberig – mondta Bodor Lóránd.

A sugásfürdői sípályáknál javában zajlanak az előkészületek, a következő napokban jelentős lehűlés és akár havazás is várható, így a feltételek adottak lesznek a szezonindításhoz. Ugyanakkor, nem tudni milyen rendeleteket hoznak ezzel kapcsolatban, amennyiben engedélyezik a sízést, megnyitják a háromszéki pályákat a közönség előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük