Hirmondo

Újabb utcácskát korszerűsítenek

Újabb utcácskát korszerűsítenek

Korábban Stadion néven volt ismert, de a helyi tanács Tamási Áron utcára keresztelte azt a kis utcát, ami a műjégpályával párhuzamosan fut, és a Stadion utcát köti össze a Haladás utcával. A keskeny utca teljes körű felújításon esik át, új alapot kapott, piskótalapokkal burkolták a járdákat.

Hirdetés
Hirdetés

A munkások most a Haladás utca bal oldalán is dolgoznak, ugyanis sok az építkezés Torja irányában, kezdett benépesedni a Dobolyi Aladár utca irányába vezető, Boér Gézáról elkeresztelt földút is, így az infrastruktúrával abba az irányba is kell haladni.

Gyakorlatilag két utcáról van szó, amik a Haladással párhuzamosak és mindkét oldalukon kertváros jellegű lakózóna van kialakulva. A két utcát egyelőre nem aszfaltozzák le, mivel jelenleg is építkezések vannak folyamatban, és meg kell várni azok véglegesítését, mert esetenként még a villanyórák is ideiglenesen az út szélére vannak szerelve.

A Tamási Áron utca korszerűsítése azért is fontos, mert a Haladás utcából, illetve a mögötte lévő lakóházakból is sokan ezt használják rövidítésre, amennyiben a Sportpálya irányában van dolguk, ugyanis a torjai útra való kitérés már nagy kerülőt jelent számukra.

Hozzászólások