Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Látta-e?
Hétfőn 14 órakor jelentették a rendőrségen, hogy a 67 éves gelencei Barthos Béla vasárnap délután elment otthonról, és azóta nem tért haza. A község hatósugarában tartott keresés nem járt sikerrel, ezért a rendőrség arra kéri a lakosságot, aki bármilyen információval rendelkezik a férfi eltűnésével kapcsolatban, hívja a 112-es telefonszámot. Az illető 1,75 cm magas, körülbelül 85 kiló, sportos alkatú, őszes rövid haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete nadrágot és cipőt, kék dzsekit és világoskék kalapot viselt. 

Lakás és autók gyulladtak ki

Tegnap reggel, pár perccel fél nyolc után riasztották a háromszéki tűzoltókat, hogy a sepsiszentgyörgyi Gyár utcában egy személygépkocsi lángol. A tüzet valószínűleg rövidzárlat okozta, leégett a járgány motorháztető alatti része. Délután ugyancsak Sepsiszentgyörgyön, a Grigore Bălan úton gyulladt ki egy jármű, ezúttal a köztisztasági vállalat szemetet elszállító autója: mint utólag kiderült, az összegyűjtött hulladék között parázs volt, ez lobbant lángra.

Pénteken egy Ág utcai tömbházlakás is kigyulladt egy töltés alatt levő akkumulátor miatt. A tulajdonos a médiának kifogásolta, hogy a tűzoltók húsz perc alatt értek ki a helyszínre, és víz nélkül jöttek. A szóvivő lapunknak elmondta, hogy éjjel 2.49-kor riasztották őket, 2.51-kor ment ki az udvarról a tűzoltóautó, amelyik 2.54-kor érkezett a helyszínre. A szóvivő azt is hangsúlyozta, kollegái poroltókkal léptek közbe, mert a helyzet súlyossága nem indokolta, hogy a lakást vízzel árasszák el. 

Hamis hajtásival buktak le

Egy 24 és egy 40 éves férfi ellen indított bűnügyi kivizsgálást a rendőrség, miután a baróti egyenruhások többször is leállították őket a közutakon, és a sofőrök által felmutatott „nemzetközi”, Szerbiában kiállított hajtásiról utólag kiderült, hogy hamisítványok. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük