Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szomorú hír a fesztiválozóknak

Szomorú hír a fesztiválozóknak Kultúra

Több népszerű hazai és külföldi fesztivált is elhalasztanak a koronavírus terjedése miatt. Az egyik ehhez hasonló a torockói Double Rise, de nem tartják meg a cannes-i filmfesztivált sem, amely 1946 óta csak egyszer volt elhalasztva. Emellett elmarad a Bach Mindenkinek Fesztivál is.

Hirdetés
Hirdetés

A Double Rise szervezői a Facebook-oldalukon jelentették be, hogy a jelenleg kialakult helyzetben, hosszas mérlegelés után komoly döntést kellett hozniuk, és így elhalasztják az idei fesztivált. A posztban azt is közlik, hogy az ötödik, jubileumi Double Rise Fesztivált a megszokottól eltérő dátumon, augusztus 12–15. között rendeznék meg, ami azért üdvözlendő, mert ez a pár nap éppen a kettős napfelkelés jelenségének az idejére esik.

A járvány miatt más nagy fesztiválokat is későbbi időpontra halasztottak, például a New York-i Tribeca Filmfesztivált vagy a Cannes Lions reklámfesztivált, de Magyarországon a Bach Mindenkinek Fesztivál is elmarad, akárcsak a Glastonbury zenei fesztivál, amely a világ egyik legnevesebb ilyen rendezvénye. A jó hír az, hogy a fiatalok körében igazán népszerű Tusványost egyelőre még nem fújták le!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük