Véleményfal

User
Dátum: 2017. március 31., 08:11
A cikk címe: Zene, tánc, kiállítás
ÉRTÉKELÉS: 0

Szivbol igazan Gratulalunk. Tovabbi sok sikert.

User
Dátum: 2017. március 31., 05:41
A cikk címe: Megfejtek bennünket?
ÉRTÉKELÉS: 5

Igy kell ezt csinalni,igy kell megfejni a suket,,bango ehberert gurcolo "nemzetet":))

User
Dátum: 2017. március 30., 18:31
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 0

jo katona volt ! feltetel nelkul telyesitett minden "parancsot "

User
Dátum: 2017. március 30., 18:02
A cikk címe: Az RMDSZ kipakol
ÉRTÉKELÉS: -2

Te honnan tudod hogy ''hgopy hususfazak''?

User
Dátum: 2017. március 30., 17:17
A cikk címe: Összefogtak a kistermelők
ÉRTÉKELÉS: 3

ok "baratkam" te is szamolj utana,ha leadod a tejet,ahogy sokan csinaljak a csarnokba,adnak 6 literet vagy 4 lejt ,akkor miert 50 lej egy kilo sajt?

User
Dátum: 2017. március 30., 16:04
A cikk címe: 55 millió beruházásokra
ÉRTÉKELÉS: 7

A hidvegi oregotthonban 2000 lejre emeltek a lakhatasi koltseget. Akkor hogy jon ide a megyei tanacs "gondoskodasa"?Atlagosan egy nyugdijas hazaspar el meg ennyibol de javareszt meg kevesebbol az otthonban meg egy szemelyt latnak el ennyiert.Nem furcsa??

User
Dátum: 2017. március 30., 14:11
A cikk címe: Összefogtak a kistermelők
ÉRTÉKELÉS: 0

Baratkam, szamolj! 1 kg sajthoz kell 6 liter tej... es akkor legyen 10 lej egy kilo sajt..... amit te ennyiert veszel meg, az margarin szarmazek, a sajthoz annyi koze van, mint Makonak Jeruzsalemhez!

User
Dátum: 2017. március 30., 13:27
A cikk címe: Az RMDSZ kipakol
ÉRTÉKELÉS: 0

Fogadunk, hgopy ismet a hususfazakat valasztjatok a kipakolas helyett? Es miert faj nektek a DNA?

User
Dátum: 2017. március 30., 11:29
A cikk címe: Húsz év a pribéknek
ÉRTÉKELÉS: 3

Egyebkent a magyar miniszterelnok Orban Viktor is elismerte a multkori egyik beszedeben,hogy a kommunizmus eszmejet es elveit nem az oroszok talaltak ki,hanem nyugatrol volt beimportalva kiserletnek Oroszorszagba,tekintetesen Karl Marx zsido szarmazasu nemetrol van szo aki eme elveket papirra vetette.Csak el kell olvasni a Gede testverek magyarorszagi konyvkiadojanal megjelent "A cion bolcseinek jegyzokonyvei "cimu konyvet es ebbol mindenki meg fogja erteni,hogy milyen tervei vannak az egyetemes cionista zsidosagnak az emberiseggel kapcsolatosan.Aki ezt a konyvet olvasta az megerti,hogy miert volt kommunizmus,nacizmus es miert van ma Europai Unio.Kik terveztek ezeket a rendszereket es kiserleteket az emberiseg ellen es milyen celbol.Jo olvasast a konyvhoz!

User
Dátum: 2017. március 30., 09:53
A cikk címe: Összefogtak a kistermelők
ÉRTÉKELÉS: 4

Kíváncsi vagyok az árakra, mert ha egy kiló sajt 4o-5o lej lesz, mint a vásáron szokott lenni, akkor a kistermelő szövetkezet bebukik!

User
Dátum: 2017. március 30., 09:10
A cikk címe: Húsz év a pribéknek
ÉRTÉKELÉS: 2

Kommentemmel nem Ion Ficiort akarom menteni,nehogy felreertsenek.O valoban egy hitvany alak volt akit embernek nem lehet nevezni.Mert ez az iskolazatlan primitiv alak valakik altal nagyon jol ki volt valasztva a feledatok vegrehajtasara.De a hatterben Romaniatol idegen erok vezettek ezeket a Ficiorokat.Es sajnos volt beloluk eleg,mint ahogyan ma is van!

User
Dátum: 2017. március 30., 09:06
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 0

Jobban tettek volna Szakal helyett Tamast felreallitani !

User
Dátum: 2017. március 30., 09:03
A cikk címe: Húsz év a pribéknek
ÉRTÉKELÉS: 6

Ez mind igaz csak eppen a lenyeg hianyzik belole.Az,hogy a kommunista eszme nyugatrol szarmazik,tekintetesen Karl Marx nemet szarmazasu zsido agyabol.Es hiaba biralnak meg cenzuraznak engem kedves moderator mert az is igaz,hogy Stalin kegyetlenkedeseit egy zsidi szarmazasu NKVD tiszt L.Beriya hajtotta vegre a Szovjet Unioban.Aztan a roman Securitatea Poporului titkosszolgalatot a volt Szovjet Uniobol atimportalt NKVD-s tisztek hoztak letre akik kozul a legtobbjuk zsido szarmazasu volt,mint ahogyan ezt elismertek tegnap este a Realitatea Tv-n ahol a volt politikai fogoly Octav Bjoza volt meghivva aki horrorfilmbe illo torteneteket meselt a peripravai es ploiesti politikai bortonokrol.Tobbek kozt azt is elmeselte,hogy a pitesti szornyusegeket egy zsido szarmazasu szekus dolgozta ki, Alexandru Nichorschi,aki addig romaniaban ismeretlen kinzasokat es megalaztatasokat talalt ki es vitt vegbe a ploiesti bortonbe.Es ezekutan mi fogjuk be a pofankat es ne irjunk a zsidokrol.Ezt nem tehetjuk mert tul sok a veletlen.Az nem letezik,hogy mindez csak veletlen volt. Es az sem volt veletlen,hogy ezek a zsido szarmazasu torcionarusok{kikepzett emberkinzok} csak ugy veletlenul csoppentek ezekbe a dolgokba es mind vezeri es kikepzo szerepekben.

User
Dátum: 2017. március 30., 08:38
A cikk címe: Összefogtak a kistermelők
ÉRTÉKELÉS: 1

Kezdivasarhelyen is legyen ilyen uzlet Koszonet.

User
Dátum: 2017. március 30., 08:34
A cikk címe: Előrelépés kisebbségügyben
ÉRTÉKELÉS: 0

Kezdivasarhelyen hol lehet es mikortol hivatalositani az irast. Nem vagyok RMDSZ-es de ezt lattomozom.

User
Dátum: 2017. március 30., 07:08
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 7

hm... bagoly mondja verébnek. Bajusz ugyanazt csinálja az alárendelt intézményekben most meg tolvajt kiált. Párttagság kell, nem szakmai felkészültség. Ezt Bukarestben is így tudják.

User
Dátum: 2017. március 29., 20:56
A cikk címe: Bravúros teljesítmény: döntőben a KSE!
ÉRTÉKELÉS: 0

Miért nem lehet megoldani, hogy a kézdivásárhelyi sportcsarnokban büfé működjön, amikor mérkőzés zajlik? Ha minden mérkőzésen nem is, de egy ilyen háromnapos torna során, hogy ne lehessen vizet / üdítőt, rágcsát kapni a helyszínen, az már szegénységi bizonyítvány. Szerintem. Egy vállalkozó sem lát fantáziát ebben?

User
Dátum: 2017. március 29., 20:52
A cikk címe: Bravúros teljesítmény: döntőben a KSE!
ÉRTÉKELÉS: 5

Gratulálok a csapatnak, látszik a fejlődés, csak így tovább! A szervezéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy eléggé felháborító, hogy a döntő torna első két napján nem lehetett a sportcsarnok főbejáratát használni, hanem az oldalsó lépcsősort kellett megmászni. Tévedés ne essék, fel tudtam menni a lépcsőkön, de minek akkor főbejárat??? Azt már meg sem jegyzem, hogy utánpótlás turnékon nem szokás jegyet szedni, de mindegy...

User
Dátum: 2017. március 29., 20:21
A cikk címe: Az RMDSZ kipakol
ÉRTÉKELÉS: 7

A marosvásárhelyi iskolaügyet nem tudjátok hitelesen képviselni, mert Sepsiszentgyörgyön megszűntetitek a Kós K. Szakiskolát. Ti magyarnak vallott vezetők!?

User
Dátum: 2017. március 29., 19:06
A cikk címe: Az RMDSZ kipakol
ÉRTÉKELÉS: -1

Ki ez a csuf ember ? Maltan azt fogjak hinni ,hogy ez is egy menekult !

User
Dátum: 2017. március 29., 16:12
A cikk címe: Csemeteültetés országszerte
ÉRTÉKELÉS: 1

Ki ultette,es hol?A Kezdii iskolasok a volt IFET hata mogotti teruleten.! 1996 ban,a Polyp tv arhivumaba kell keresni.

User
Dátum: 2017. március 29., 13:48
A cikk címe: Nem hagyják veszni az NMSK-t
ÉRTÉKELÉS: 14

Na ilyeneken múlik az autonómia, ha egy egyszerű iskolás sportklubot sem hagynak önállóan működni, akkor mit várhatunk komolyabb dolgokról, gazdaságról, infrastruktúráról. Hol van ilyenkor a magyar többségű megyei tanács? Milyen tanfelügyelőség az ilyen, amely központosítani akar? Hol a törvényesség, ha ez az intézkedés ellentmond a meglévő törvényeknek? Nem kell ide elnyomás, vannak saját elnyomóink, akik még a törvényre sincsenek tekintettel.

User
Dátum: 2017. március 29., 13:37
A cikk címe: Csemeteültetés országszerte
ÉRTÉKELÉS: 2

Miért kellett volna feltétlenül ott legyek egy ilyenen? Hátha még csak 10 éves voltam? Ön gyerekektől is számon kéri az állítólagos akciójukon a részvételt? A butaság mikor nagyképűséggel párosul, érdekes dolgok sülnek ki! Ha valóban létezett volna ilyen csemeteültetés, akkor eddig rég elmondta volna, hol történt, és nem ilyen süket dumával próbálna kibújni a normális válasz elől!

User
Dátum: 2017. március 29., 11:27
A cikk címe: Csemeteültetés országszerte
ÉRTÉKELÉS: 6

Ez nem válasz. Miért nem tudja megmondani, hogy ekkor, itt és itt ültettük a csemetéket? Én is kíváncsi vagyok, mi történt velük, de most hol keressem?

User
Dátum: 2017. március 29., 11:16
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 4

Eddig azt hittem, teljesen normális, ha a család „egy férfi és egy nő önkéntes elhatározásával létrehozott házasságon alapul”. Ha nem merik erre változtatni az alkotmányt, akkor azt jelenti, minket is megfertőzött a meleg álliberalizmus.

User
Dátum: 2017. március 29., 10:12
A cikk címe: Nem hagyják veszni az NMSK-t
ÉRTÉKELÉS: 7

És emellett a kézdivásárelyi midenkori önkormányzat is szép üsszegekkel tudta támogatni a kézdii sportlókat. Ezután nem tudja...F.A.

User
Dátum: 2017. március 29., 10:10
A cikk címe: Nem hagyják veszni az NMSK-t
ÉRTÉKELÉS: 12

Hogyan fogjják támogatni a kézdii magán vállalkozók az ISK-t, ha annak szentgyörgyi pénzűgyi központja lesz Sremmi bajom Szentgyürggyel, de az ifi sportközpontot inkább csatolják akkor Kézdihez!, az elmúlt évek eredményei alapján. Mi szólnak majd a szülők? Felháborító! Ferencz A

User
Dátum: 2017. március 29., 09:36
A cikk címe: Csemeteültetés országszerte
ÉRTÉKELÉS: -2

Ha ott lett volna On is valamelyik csemeteultetesi akcion akkor tudna!!!

User
Dátum: 2017. március 29., 09:15
A cikk címe: Szép mutatók…
ÉRTÉKELÉS: 10

A nyugdíjra jogosultak nagy százaléka meghal nyugdíjba vonulása előtt, vagy közvetlen utána. Ezért csökken a nyugdíjasok száma. Erről statisztikát bezzeg nem közölnek. Szép mutatók...

User
Dátum: 2017. március 29., 08:58
A cikk címe: Erdeink húzzák a csíkot
ÉRTÉKELÉS: 4

sok erdesznek fakitermelo,-fedolgozo cegje van ! Sot a polgarmasterrel ,a rendorseggel ,a prokuror urak vedetseget elvezve "termelik " a fat ,irtjak az erdot evek ota ! A romakat ,a szegenyembert ket szal faert megbuntetik ,elzarjak ,kiirjak az ujsagba ,de a nagy tolvajok doszarjai evek ota porosodnak a prokuror fiokjaban ! A legtobb esetben meg doszart sem csinalnak ,egy telefonhivas mindent megold egyeseknek !