Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Saller

Néhány hete azt lehetett hallani, hogy Kálmán Olga a Jobbik tévéjénél folytatja a Saller című műsor meghívottjaként. Érdemes megemlíteni, hogy kik voltak az adás további részvevői a nyíltan nemzetellenes, kultúrharcos riporternő mellett.

 

A nemzet főarrogánsa és főokosa, Havas Henrik, ami érthető, hiszen ő írt könyvet Vonáról, Para-Kovács Imre, a legkeményebb SZDSZ-es figurák egyike, az ismét csak nemzetellenes kultúrharcos Gulyás Balázs, aki szerint a napjainkban a kulturális szféra nemzetibbé tétele érdekében dúló harcban analfabéták állnak szemben a kultúra valódi képviselőivel (félreértés ne legyen, ő úgy gondolja, hogy a balliberális, kozmopolita értelmiség „az” értelmiség, és mi, akik úgy véljük, hogy Magyarországon a karakteresen magyar nemzeti kultúrának is helye van, lennénk az analfabéták), a jobb sorsra érdemes Balogh Gábor, aki másfél évtizeden keresztül épp az előbbiek ellen vívta a maga nemes harcát, most pedig tercel nekik és végül Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője egyedül hat ellen képviselte a nemzeti oldalt és a kormánypárti látásmódot. Végül műsorvezetőnek a nemzeti oldalról a kozmopoliták közé igazolt Perjés Zoltánt nyerték meg.

Hirdetés
Hirdetés

A következő adásokban Kálmán Olga már nem szerepelt, de helyette került egy másik feketeöves balliberális propagandista, a HVG-s Hont András, aki idén nyáron azt találta írni, hogy „abban hiszek, hogy (…) mindenkit, akinek az Origóhoz (kormánypárti portál – BZSA megj.) köze van, egyszer úgy megerőszakolja valaki, hogy soha többé nem tudnak lábra állni.” No comment. Bencsik sem vállalt több szereplést, miután jószerivel egy mondatot sem fejezhetett be, nemhogy egy gondolatmenetet; most Bakos László fotós vív egyszerre hattal.

Hirdetés
Hirdetés

E műsor szépen illusztrálja, hogy a MIÉP romjain létrejött egykori nemzeti párt a nemzet megátalkodott ellenségeivel, a globalista világhatalom honi csatlósaival szövetkezik, megtagadva alapvető értékeit. Mert ha valamiben, akkor a Szakács Árpád nevéhez köthető kultúrharcban egyet kellene értenie Balogh Gábornak s mindenkinek, aki valaha küzdött a magyar érdekekért és magyar értékekért. Még kormányellenes élt is adhatnának bírálatuknak a tárgykörben.

De nem. Nekik fontosabb, hogy a Jobbik legyen a nemzetellenes, globalista oldal zászlóshajója. Lelkük rajta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások