Hirdetés
Hirdetés

Ökumenikus imahét Szörcsén

Az öröm, a hálaadás és az együvé tartozás érzése hatotta át a szörcsei református közösséget az ez évi imahét alkalmával is. Ezek azok az alkalmak, amikor nagyon sokan időt szakítanak arra, hogy részt vegyenek az istentiszteleteken.

Az időseknek is lehetőséget biztosítottak arra, hogy elérjenek az imaterembe, mert kisbusszal szállították azokat, akik már nehezen, vagy alig mozdulnak ki otthonukból, így ők is feltöltődhettek, érezhették a közösség erejét, részt vehettek a régóta vágyott igehallgatáson, együtt éneklésen, könnyes szemmel hallgatták a gyermekek műsorát. Az ez évi imaheti szolgálatokat Hajlák Attila kézdivásárhelyi plébános, Incze Hunor orbaiteleki, Pap Zsolt  kézdimárkosfalvi, Raff Róbert berecki, Könczei Katinka bitai, Bacsó István székelytamásfalvi, Székely Róbert kisborosnyói, Péter Barna lécfalvi lelkészek végezték, átadva Isten üzenetét a hitről, reménységről, isteni ígéretek beteljesítéséről. A záróalkalmat a templomban tartották, ahol közel 140-en gyűltek össze.

Az igehirdetés után a gyermekek műsora, valamint az újjászületett férfikórus éneke következett, majd Tamás Sándor megyetanácselnök előadását hallgatták meg a jelenlevők A Szent Anna-tó képi megjelenítése címmel. Az igehirdetés-sorozatot és közösségi alkalmakat szeretetvendégség zárta a Szörcsei Református Nőszövetség jóvoltából.

Biró Erika lelkipásztor

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük