Felhívás!

Migránskártyák

A globális háttérhatalom a jelek szerint emeli a tétet a migráns-témában. Érdemes felidézni, hogy 2015-ben, a migránsválság elején még olyan tisztán látó emberek, mint Orbán Viktor és Drábik János is e jelenségkört a Szíriában dúló háborúval és az „arab tavasznak” nevezett gyalázatos amerikai titkosszolgálati manőverrel hozták összefüggésbe. Nem tagadva ezen eseménysoroknak a relevanciáját, érdemes leszögezni, hogy ha tudatos propagandával és pénzzel nem támogatták volna ezeknek az embereknek a megindulását Európa felé, akkor mindez ebben formában nem zajlott volna le.

Az utóbbi hetek egyik fő témája a Hondurasból induló „migránskaraván”, mely épp az amerikai félidős választás idején indult el, csak nem ért oda „időben” a határra. Józan ember aligha gondolhatja, hogy ha nincs egy háttérbeli mecénás, akkor több ezer ember csak úgy fogja magát, és nekiindul az egyébként jól őrzött amerikai határnak.

Egy másik friss hír e témakörben, melynek kapcsán Hollik István, a Fidesz–KDNP-frakció szóvivője tett fel kemény kérdéseket a névtelen migránskártyákkal kapcsolatos. Hadd idézzük: „Akik elindították ezt a programot, miért tették titokban? Ki és mennyi pénzzel tölti fel ezeket a bankkártyákat? Kinek a pénzéből finanszírozzák, hogy migránsok tízezrei tartanak most is Európa déli határai felé?” Hollik István utalt arra, hogy a hírek szerint Soros György, az EU, valamint az ENSZ pénzei kerülnek ily módon felhasználásra.

Nem kétséges: itt egy kontinens szervezett tönkretételéről van szó. Már 2015-ben tudni lehetett, hogy az irataikat eldobáló, kilétükről tömegesen hazudó betolakodók nem akarnak sem dolgozni, sem beilleszkedni. Ahol pedig többségbe vagy meghatározó kisebbségbe kerülnek, ott a mieinkkel összeegyeztethetetlen normáikat igyekeznek rákényszeríteni a befogadó társadalmakra. Nem nehéz kiszámolni, hogy adott ponton az európai jóléti államok megszűnnek működni.

Ezért is időszerű a kérdés felgöngyölítése, és a migránspárti erők politikai karanténba zárása. De mivel a globális háttérhatalom fizetett emberei igen nagy számban ülnek meghatározó pozíciókban, ők is eséllyel törekedhetnek az Európa megmaradásáért harcolók nacionalistakénti megbélyegzésére, lásd például Macron retorikáját. Egy biztos: a jövő évi uniós választás esélyt nyújt arra, hogy jobb irányba fordítsuk az európai politikát.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.