Felhívás!

Márki-Zay Péter Kolozsváron

Midőn első ízben szóba került, hogy Márki-Zay Péter Erdélybe látogatna, az RMDSZ nemzeti szárnyához tartozó több önkormányzati elöljáró jelezte, nem látják szívesen a miniszterelnök-jelöltet, mert nem felejtették el a 2004-es népszavazást, amikor is a Márki-Zay mögött álló Gyurcsány Ferenc vezényletével szabályos gyűlöletkampány zajlott a határon túli, de főként az erdélyi magyarok ellen. Ami a „nemzeti szárny” fogalmát illeti, érdemes leszögezni, nem attól nemzeti valaki, hogy a Fideszt támogatja, vagy a Fidesz támogatja őt. Nem a párt a fontos, hanem az értékrend. A Jobbik 2016-os balkanyarja óta, amit precízebben a nemzetellenes, globalista oldalra való átállásnak is hívhatunk, a Fidesz az egyetlen kormányzásra esélyes nemzeti erő. Hibákkal és reális, értékelendő teljesítménnyel.

Márki-Zay ezzel együtt eljött a minap Erdélybe, s egy „Akkor is szeretünk titeket, ha nem ránk szavaztok” feliratú, teljességgel hiteltelen molino előtt fejtette ki sajátos nézeteit, ismét homoszexualitással gyanúsítva Orbán Viktor fiát, a Fideszt pedig azzal rágalmazva, hogy homofób gyűlöletkampányt folytatott, Orbánra ráolvasva, hogy Putyin-párti „szélsőséges” államot épít. Szóba került a Fideszre szavazó erdélyi zombihadsereg, a cigányokat megmozgató állítólagos szavazóturizmus – volt mit hallgatniuk azoknak, akik erre szánták a délután egy részét.

Szóval a jelölt hozta a formáját, amivel sikerült hónapok alatt elérje azt, hogy Vona Gábortól a New York Times-ig jószerivel senki sem számít már a győzelmére. De valójában Márki-Zay Péterrel és erdélyi látogatásával nem az fő gond, hogy a 2004-es népszavazáson morális és nemzetpolitikai szempontból leszerepelő MSZP–SZDSZ koalíció utódpártjainak és szellemi örököseinek a képviselője. Nem az a fő gond, hogy gátlástalanul hazudik, rágalmaz, hogy úton útfélen zöldségeket beszél, amiért a mögötte állók a fejüket fogják, hanem az, hogy egy olyan koalíciónak a bármikor leváltható bábja, aminek tulajdonképpeni vezetője Gyurcsány Ferenc. Akinek nem az egykori népszavazás a fő bűne, hanem az, amit felesége nyíltan hangoztat, hogy feloldaná a megmaradt magyar szuverenitást az Egyesült Európai Államokban, de facto megszüntetné a magyar államot, mint a magyar nemzet első számú érdekvédő intézményét. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. március 28., 12:51
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Kik lehettek azok az elmezavarodottak, akik egy ilyen totál hülyét meghívtak Erdélybe hazudozni, alaptalan vádakkal illetni egyes kormányon levőket.

  • User
   Dátum: 2022. március 28., 14:23
   ÉRTÉKELÉS: -2

   Jaj, jaj, kik lehettek azok? Jesszus. Gyorsan egy pohar vizet mert annyira felhaborodtam. Jaj, jaj ilyen aljassagokat allitani a kormanyon levokrol. Gyorsan borogatast, almaecetest, rogton. Jaj, jaj (bango)

 • User
  Dátum: 2022. március 28., 13:53
  ÉRTÉKELÉS: -8

  Toleranciábol csillagos tízes. Mondta valaki, hogy szavazzanak rá? De kétségbe vonni egy ember jogát, hogy idejöjjön és elmondja a magáét…

 • User
  Dátum: 2022. március 28., 14:42
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Igen, milyen jogon lehet tiltani egy embernek, hogy barhova is menjen es atkozni, habar fele nem is hallott rola, ki fia borja, de a Zorban azt mondja, hogy hitvany, hat szedni kell na.

 • User
  Dátum: 2022. március 29., 9:28
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Ezek nyíltan eladnák a hazát, de ettől és még sok egyébtől eltekintve, s hogy Brüsszelben állandóan Magyarország ellen ügyködnek, s hogy ők mondták tollba Sargentini asszonynak a sok hazugságot, még mindig rengetegen rájuk szavaznak azok, akiknek a fejében ész helyett egyéb van. Érthetetlen, hogy 12 év ezeknek elég volt arra, hogy elfelejtsék Gyurcsánynak és bandájának a gaztetteit, s vágynak arra, hogy a kapca baloldallal háborúba menjenek Ukrajnába. Égbekiáltó ekkora tudatlanság és elvakultság!

 • User
  Dátum: 2022. március 29., 9:01
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Ki tiltotta be ,ha ott volt? Hogy lehet ilyen hülyeséget állítani?Nem kéne a tiltakozás és a tiltás szavakat összekeverni…ott van az értelmezési szótár ,gyakrabban használja!