Felhívás!

Lelassított gyorsposta?

Nem tudom, hogy hol és ki működteti a Pink Post céget, amely különböző postai küldeményeket kézbesít, ha tudnám, akkor a cégvezetőnél tenném szóvá a panaszomat.

A januári számlákat február 2-án, vasárnap kaptam kézhez, a borítékokon az állt, hogy a cég január 15-én, 17-én és 21-én vette át a leveleket. Amúgy január 15. után február elsejéig minden nap ellenőriztem a postaládámat, vártam a számlákat, de sehol semmi. Kénytelen voltam megkérni valakit, aki szintén nem kapta meg a számlát, hogy menjen el az Electrica irodájába érdeklődni, hogy mi lett a számlákkal. Ott nem akarták elhinni, hogy még nem kaptuk meg.

A probléma az, hogy ott csak kártyával lehet fizetni. Szerencsémre az ismerősömnek volt kártyája, és így ki tudta fizetni. Én egy 86 éves, idős nő vagyok, nincs bankkártyám, mit kellett volna tennem? Menjek a bankba fizetni? De számla nélkül ott sem tudok… Jelenlegi egészségi állapotomban nem tudtam volna végig járni ezt a kálváriát…

Sokan lehet, hogy elmosolyodnak, legyintenek a panaszomon, de sajnos ilyen és ehhez hasonló helyzetek egyre gyakrabban fordulnak elő, és kellemetlen perceket okoznak. Nem beszélve arról, hogy lehetett volna a levelek között olyan értesítés is, ami időhöz van kötve, és esetleg anyagi kárral jár. Vajon az ilyen esetekben vállalja a cég a felelősséget, ad kártérítést?

O. J., Kézdivásárhely

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.