Felhívás!

A kormány a helyén van!

A magyar védekezési stratégia a járvány ellen hatékonynak tűnik, a vírus nem robbant be, s remélni lehet, hogy Magyarország nem jut oda, mint Olaszország vagy Spanyolország, ahol az orvosoknak kell eldönteniük, kinek a megmentéséhez fognak hozzá, és kit hagynak meghalni. A kormány újabb és újabb racionális intézkedéseket hoz, e sorok megfogalmazásakor friss hír a járványügyi alap létrehozása, melyhez hozzá kell járulniuk az önkormányzatoknak, a multiknak, a bankoknak, a pártoknak és természetesen a kormánynak is, mely jelentős átcsoportosításokat végzett a költségvetésben.

Közben az ellenzék hozza a maga megszokott formáját. Prominensei letagadják a napot az égről, feketén-fehéren hazudnak ellenőrizhető ténykérdésekben (is), panasszal fordulnak az Európai Bizottsághoz, Gyurcsány gazemberezi és útonállózza Orbánt, azt állítva, a miniszterelnökben a bosszú munkál, elvesz az ellenzéki pártoktól, melyek „szegények, mint a templom egere”.

Érdemes belegondolni, hogy a Fidesznek a legnagyobb politikai erőként a legnagyobb összegről kell lemondania, s hasonló a helyzet az önkormányzatokkal is: a helyhatósági választásokon a Fidesz vitte el a legtöbb szavazatot s adta a legtöbb polgármestert, a nagyvárosok körében is. De mit számít ez a gőzerővel működő ellenzéki fake-news gyáraknak, melyek fáradhatatlanul ontják magukból a szennyet, pofátlanul hazudnak még a könnyedén ellenőrizhető számok dolgában is.

A hamisításdömping hatására előfordul, hogy nemzetben gondolkodó emberek is beveszik, hogy az ellenzék pozícióhátrányban van Magyarországon, miközben mögötte áll egy láthatatlan, magát civilnek mondó, kívülről irányított, hatalmas és befolyásos politikai hálózat, amit Soroshoz szoktak kötni, de nyilván nem ő az egyedüli finanszírozó, mellettük áll a fősodratú nemzetközi média és az unió balra húzó többsége. Milyen árulkodó, hogy pont most indul támadás nemzetközi fronton, mind az unió intézményein, mind a Néppárton belül, mind pedig a sajtóban a példásan teljesítő magyar kormány ellen!

Orbán Viktor méltó választ adott az offenzívára: most életeket kell menteni, nincs idő mondvacsinált bírálatokra reagálni. A kormány a helyén van, ezúttal tényleg. Az ország pedig a felmérések szerint mögötte. Maradjon is így!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.