Felhívás!

A jogi mosókonyhából

Ha nem merészelhetünk mukkanni sem, akkor mire volt jó az egész élet? Semmivé lett akkor bölcsőtől… Igen, az unokák bölcsőjéig ferde és omlatag ez a mi sajátos mindenségünk, ha most sem szólhatunk; ha mindaz, amit az egek homlokára fölvéstünk, minden fölösleges volt.

Ne vakarózzék sírjában senki, hiszen amit magyarokként Európában megtettünk és megpróbáltunk, máig sem közönséges lavírozás. Csak mellesleg említem: amit és amennyit az európai történészek az elhallgatás halmai alá ítéltek a magyar történelemből, abból pompásan fabrikálható lehetne egy birodalom története!

Elhallgatni fájdalommentes azok számára, akik mai nap is Trianont tekintik saját történelmük ruhaakasztójának. Ez a történelmi fogas maga a történelmi idő porhalmaza, ebből égetnek, mosnak, mágneseznek országokat meg határokat sokan-sokan, el máig, az Elbáig és Göteborgig. – Jut eszembe fontossági sorrendben, tisztesség ne essék! Amióta Európára rászakadt „minap” az idegen és késes népvándorlás, naponta eszembe jutott: ugyan mit tesz, hogyan védekezik a svéd királyság? Maga a svéd királyság? Hiszen az az északi királyi pompa és pompás monarchia engedte be csőstül azokat (is), akik egy cső kukoricányit sem termeltek egész életükben!

Ajkunkon imává lépett elé évszázadok óta a hon, haza, nemzet, ige és igen szavak sora-rendje. Mind a magyar nemzeti (szabad lesz?) Miatyánk, életünkben és álomban egyaránt. Ma a mélységes Trianon-gödörből is, az Európai Unió foghíjas jogi állkapcsából is az árul(kod)ás reccsen…

Kihez is lehet fordulnunk nekünk, magyaroknak sokadszor ezen a földrészen, ahol a vadházasság jogtalan halmazán tündökölnek nemzet- és jogárulók pompásan…? A pun háborúk (időszámításunk előtt) óta ennyi erőszak és erkölcstelenség nem díszített koronákat és parlamenteket, mint manapság, úgy százötven esztendeje.

Nem méricskélni koslatunk törvények és vér-víz-szeződések között Európában, meg még keletebbre ugyanannyi kilométert, amikor annak rendje vala és derűje meg jogcíme. És rend is vala ám. Most tiszta arccal és tiszta kezekkel merre fordul Magyarország maradéka, a magyar nemzet élő népessége? Ítéletet hozogatnak ma is, most is, európai mosókonyha palotákban kimondottan emez élő Magyarország léte ellen!

Az elárulás mindennapjaiban keresek gyerektenyérnyi igazságot. Az igazság gyermektenyérben él örökkön. Hát hajolja arra, nemzetem! És élsz soká.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.