Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zavartalanul üzemelnek a sípályák

Zavartalanul üzemelnek a sípályák Sport

Miközben Sepsiszentgyörgyön szó szerint szemmel látni lehetett, olyan mértékben olvasztotta a havat a hét végén a déli irányból fújó meleg szél, Sugásfürdőn változatlan intenzitással üzemelnek a sípályák.

Bodor Lóránd, a sugásfürdői sípályákat (is) üzemeltető Sepsi ReKreatív Rt. igazgatója azt mondja, Sugásfürdőt „megkímélte” az átmeneti felmelegedés.

– Hál’ Istennek nem melegedett fel annyira az idő, vagy nem érte annyira a pályákat a meleg szél, hogy kárt tegyen a hóban. A pozitív tartományba eső levegőhőmérséklet miatt ugyan nem tudtuk a hóágyúkat használni, de nem is volt szükség rá. Talán most az is megtérül, hogy nem engedtük rá azonnal a sízőket a nagypályára, hanem megvártuk, amíg jó alapot sikerül lerakni, de tény, hogy mind a két pályán jó minőségű hó van, lehet síelni – mondja az igazgató.

Bodor Lóránd szerint az „erősen csípős” hidegben kicsit visszaesett a látogatók száma, de hét végén ismét több százan csúsztak a két pályán. Aki kedvet kapott hozzá, hétköznap 15 és 20 óra (hétvégén 9 és 21 óra) között sízhet Sugásfürdőn. A közszállítási vállalat autóbuszai a pálya nyitvatartásához igazodva szállítják a sízni vágyókat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük