Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Keresik az All Star Gála játékosait

Keresik az All Star Gála játékosait Sport

A Román Kosárlabda-szövetség honlapján (frbaschet.ro) lehet szavazni a február 12-ei, sepsiszentgyörgyi All Star Gála résztvevőire, a voksolás január 31-ig tart. Összesen 134 játékos közül lehet kiválasztani azokat, akik Észak és Dél színeiben pályára léphetnek a Szabó Kati Sportcsarnokbeli mérkőzésen.

Az előző évek hagyományának megfelelően Észak és Dél válogatottja csap össze a női kosárlabda Román-kupasorozat záró mozzanataként megtartandó All Star Game-en. Észak válogatottját a Szatmárnémeti VSK, a Kolozsvári U, a Marosvásárhelyi Sirius KK, az Aradi ICIM és a Jászvásári Poli adja, míg Dél legjobbjai a Sepsi–SIC, a Brassói Olimpia, a CSM Târgovişte, a Galaci Phoenix és Alexandria keretéből kerülnek ki.

A közönségszavazatok 30 százalékát teszik ki a végső eredménynek, 30 százalékban a szaksajtó, míg 40 százalékban a szakemberek, edzők véleménye számít. Mindkét válogatottba 12-12 játékos kerülhet be, illetve egy-egy edző ülhet le a kispadra. Kéretik, hogy legalább egy romániai játékost is válasszanak be kedvenceik közé.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük