Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Záróra a válogatottaknak

Záróra a válogatottaknak Sport

Ma este a román labdarúgó-válogatott Hollandia ellen (21 órától, TVR 1), míg Magyarország Costa Rica ellen (21.15-től, M4) zárja az évet felkészülési mérkőzésen.

A románok csütörtökön Gheorghe Grozav két góljával legyőzték a Mircea Lucescu irányította török válogatottat, ma pedig a Nemzeti Aréna gyepén kísérlik meg ugyanezt a hollandok ellen. Cosmin Contra szövetségi kapitány hétfői sajtótájékoztatóján kiemelte, játékosai mindent megtesznek, hogy az elbukott vb-selejtező után kedvezőbb megítélésben részesüljenek, szerinte nemcsak kritizálni kell őket, hanem el kell ismerni érdemeiket, akkor, amikor úgy játszanak, mint legutóbb a törökök ellen.

A Luxemburgtól kínos, 2-1-es vereséget elszenvedő magyar együttes Costa Rica elleni felkészülését több sérülés is hátráltatta, Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány négy új játékost hívott be, Litauszki Róbert, Nagy Dániel (mindkettő Újpest), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia) és Varga József (Videoton) került be a keretbe. Az év utolsó válogatott meccséről hiányozni fog a szervezett szurkolói csoport, a Carpathian Brigade, amely közleményben fejezte ki elégedetlenségét, és tudatta, „a 12. játékos nem asszisztálhat a helyszínen a 11 lélektelen szerepléséhez ilyen megalázó eredmények után”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük