Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Végjáték az alsóházban

Végjáték az alsóházban Sport

Két mérkőzést játszott a Kézdivásárhelyi SE élvonalbeli kosárcsapata az elmúlt napokban a női kosárlabdázók alsóházi rájátszásának (9–13. helyek) első döntő tornáján, Marosvásárhelyen. A kézdiek egy győzelem mellett egy vereséget is elkönyveltek.

Az öt csapatot felvonultató háromnapos tornán elkezdődött a küzdelem a Nemzeti Liga kilencedik helyének megszerzéséért. A szabályzat értelmében törölték az alap- és középszakaszban elért eredményeket, így a csapatok egyforma eséllyel indultak.

A Kayla Mobleyt elengedő KSE első párbaján alulmaradt a hozzá hasonlóan lepontozott fővárosi Rapiddal szemben, majd a kék-fehérek rendezték soraikat, és legyűrték Alexandriát.

Hirdetés
Hirdetés

A marosvásárhelyi döntő torna eredményei: Bukaresti Rapid–Kézdivásárhelyi SE 78–54, Bukaresti Agronomia–Municipal Alexandria 62–48, Marosvásárhelyi VSK–Agronomia 59–54, Alexandria–Rapid 57–80, KSE–Alexandria 78–62, Rapid–Marosvásárhely 51–69.

Az állás: 1. Rapid 5 pont (2 győzelem/1 vereség), 2. Marosvásárhely 4 (2/0), 3. KSE 3 (1/1), 4. Agronomia 3 (1/1), 5. Alexandria 3 (0/3). A második döntő tornát április 24-én és 25-én Bukarestben rendezik, ahol kialakul a végső sorrend az alsóházban.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük