Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Véget ért a szezon

Véget ért a szezon Sport

Március közepén ért véget az idei síszezon Sugásfürdőn. Tavalyhoz képest ez a szezon rövidebb volt, de többen síeltek az üdülőtelepen.

A sugásfürdői sípályákat és a sepsiszentgyörgyi korcsolyapályákat üzemeltető Sepsi Rekreatív cég igazgatója, Bodor Loránd elmondta: a síszezont két részre osztják: a tavaly decemberi hónapra és az idei január–március közötti időszakra. A sugásfürdői kis sípályát tavaly decemberben országos szinten az elsők között nyitották meg, már december első napjaiban lehetett síelni. Annak ellenére, hogy összességében az idei szezon rövidebb volt, mint a tavalyi, többen fordultak meg a pályákon. A statisztikák szerint összesen 18 ezer belépést regisztráltak, ebből 13 ezret a január–március időszakban.

Hirdetés
Hirdetés

A sízők száma januárban rekordot döntött, a Sepsiszentgyörgy melletti üdülőtelep két sípályáján összesen 9500 jegyet adtak el az év első hónapjában. A síszezon március 11-én zárult – közölte Bodor Loránd, hozzátéve, hogy még néhány napig, esetleg hétig húzhatták volna, de a felső hóréteg olvadni kezdett, és így lehetetlen volt biztosítani a megfelelő körülményeket. A Sepsi Rekreatív igazgatója azt is elmondta: bár a főtéri korcsolyapályát lebontották, az Aréna melletti fedett pályán április végéig lehet korcsolyázni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük